Madonna:

Sjokkerte med svindyrt nakenstunt

Får fansen til å gå amok.

STERKE REAKSJONER: Fansen er ikke nådig rundt bildet Madonna delte på Instagram fredag. Foto: NTB Scanpix / Instagram
STERKE REAKSJONER: Fansen er ikke nådig rundt bildet Madonna delte på Instagram fredag. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Popdronningen Madonna (59) skapte furore blant fansen da hun fredag delte et noe oppsiktsvekkende bildet av seg på Instagram.

- Sikler fortsatt over en veske, skrev hun til bildet som har mottatt flere reaksjoner på kort tid.

Sammen med en Louis Vuitton veske verdt nærmere 40 000 norske kroner, poserer 59-åringen naken mens hun skjuler brystene bak en krusedull. Vesken er fra den moderne kunstneren Jeff Koons' kolleksjon for det franske motehuset, og er inspirert av Leonardo da Vincis «Mona Lisa».

Koons har også latt seg inspirere av kunstnerne som Van Gogh og Rubens i kolleksjonen.

Skaper furore

På kort tid hanket Madonna inn flere hundretusen likerklikk og kommentarer, og fansen var noe uenig i 59-åringens bildestunt.

- Desperat etter oppmerksomhet, eller hva? skriver en på Instagram, mens en annen hyller det store popidolet.

- Du rocker! Enhver 60 åring vil hylle deg for at du baner vår vei, skriver en annen.

I kommentarfeltet under det mye omtalte bildet er fansen så uenige om bildet er upassende eller ikke at flere fans begynner å krangle.

- Det er det som skjer hvis du går inn på bestemor sitt rom uten å banke på, skriver en til bildet, som raskt får et svar tilbake:

- Jeg vil ikke være frekk her, men hvordan kan du som kvinne skrive noe så stygt til noen som hedrer kvinner?

Selv har Madonna foreløpig ikke kommentert kritikken hun har fått, men det later ikke til at hun bryr seg stort. Artisten har ved flere anledninger tidligere kastet klærne, noe hun begynte med i starten av karrieren.

Spesielt smykke

Mens andre diskuterer nakenheten på bildet, er det andre som legger merke til en annen liten detalj.

Rundt halsen bærer nemlig 59-åringen et helt spesielt smykke, spesiallaget til henne.

Ifølge People er initialene «MAMBO», som smykket bærer, kallenavnet som barna hennes pleier å kalle henne.

- Jeg tror hun liker å bære noe som er meningsfylt, og jeg elsker å se henne stolt rocke smykket hver eneste dag på sosiale medier, forteller designeren Lena Bramlette til nettsiden.

Bildet av datteren sjokkerte fansen

Det er imidlertid ikke første gang Madonna skaper furore på sosiale medier. Tidligere denne måneden var det derimot datteren hennes, Lourdes Leon (21), som skapte oppsikt etter at Madonna la ut et bildet av henne selv og Lourdes på Instagram.

Den gang var det hår under armene som fikk fansen til å reagere.

Kommentarene haglet under bildet, der noen viste avsky mens andre uttrykte hvor dumt det var at Madonna føler at hun fortsatt trenger å sjokkere. Andre la ut støttemeldinger på Twitter og applauderte «Lola», som Lourdes ofte blir kalt for, for å være naturlig.

Bildet, som Madonna titulerte med «We are ready for you 2018,» eller «Vi er klare for deg, 2018,» inspirerte også til memes på sosiale medier:

Hvorfor Lourdes ikke barberer seg under armene er fremdeles ukjent, og kanskje finnes det ikke noe annen grunn enn at hun liker å være naturlig. Ifølge Refinery29 ble Lourdes avbildet på stranden i april i fjor mens hun var ubarbert. ​

I 2014 gjorde Madonna det samme. Den gang skrev hun «Long hair don't care,» som viser at hun rett og slett ikke bryr seg.

Long hair...... Don't Care!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

LES OGSÅ: Får gjennomgå etter bildeblemmer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer