Adele Adkins:

Sjokkerte med sin nye figur på Oscar-etterfest

Artisten er nesten ugjenkjennelig.

NY FIGUR: Artist Adele Adkins har i løpet av det siste året gått vesentlig ned i vekt. Natt til mandag viste hun frem figuren sin i en lekker leopardkjole. Foto: NTB scanpix / Skjermdump fra Instagram
NY FIGUR: Artist Adele Adkins har i løpet av det siste året gått vesentlig ned i vekt. Natt til mandag viste hun frem figuren sin i en lekker leopardkjole. Foto: NTB scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer fikk et bilde av den britiske artisten Adele Adkins (31) sammen med popgruppa Spice Girls stor oppmerksomhet, da flere mente stjernen hadde gått vesentlig ned i vekt.

Ytterligere oppmerksomhet fikk Adele etter nyttår, da hun ble observert på den karibiske øya Anguilla sammen med Harry Styles (26) og programleder James Corden (41), med en langt smalere figur enn tidligere.

FORVANDLING: Bilder av Adele gikk som et farsott på sosiale medier etter ferien hennes på Anguilla. Foto: NTB scanpix
FORVANDLING: Bilder av Adele gikk som et farsott på sosiale medier etter ferien hennes på Anguilla. Foto: NTB scanpix Vis mer

Psykologistudenten Lexi Larson fikk da et møte med stjernen som hun sent kommer til å glemme.

- Hun fortalte at hun har gått ned rundt 45 kilo, og at det er en helt vilt positiv opplevelse. Hun virket så lykkelig og hun så fantastisk ut. Hun fremsto veldig selvsikker, fortalte Larson til People den gang.

Nå, en drøy måned senere, får nye bilder av stjernen stor oppmerksomhet i mediene.

Klar for etterfest

Natt til mandag var det duket for den 92. Oscar-utdelingen, hvor store deler av kjendiseliten var samlet i Los Angeles. Etter den prestisjetunge prisutdelingen var det klart for fest, blant annet på Vanity Fairs årlige etterfest.

Ifølge Harper's Bazaar arrangerte også superparet Beyoncé (38) og Jay-Z (50) en temmelig stjernespekket etterfest på Chateau Marmont i Beverly Hills. Blant gjestene fant man Kim Kardashian (39) og Kanye West (42), Kylie Jenner (22) og Travis Scott (27), samt Rihanna (31), for å nevne noen.

INSPIRASJON: Renee Zellweger vant den røde løperen under Oscar-utdelingen. Slik kan du stjele stilen hennes. Vis mer

Også Adele skal ha vært til stede, og i likhet med resten av stjernene hadde hun kledd seg i sitt flotteste antrekk for anledningen. Iført en leopardmønstret kjole med en nevneverdig stram midje, så hun nesten ugjenkjennelig ut.

Det er den polske programlederen Kinga Rusin som har foreviget møtet sitt med stjernen, som i skrivende stund ikke selv har delt noen bilder fra kvelden.

SLETTET: Kinga Rusin slettet bildet med Adele etter massiv medierespons. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SLETTET: Kinga Rusin slettet bildet med Adele etter massiv medierespons. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

- På festen til Beyoncé og Jay-Z snakket jeg med Adele om … sko (...) Det begynte med en samtale om mine høye hæler. Helt ærlig, jeg kjente henne ikke igjen fordi hun er så tynn nå, skrev Rusin til bildet.

Kinga Rusin har i etterkant valgt å slette bildet fra sin Instagram.

På sin Instagram forklarer programlederen at hun har fått massiv oppmerksomhet fra internasjonale medier, men ønsker ikke å gi intervjuer «av åpenbare grunner».

Sannheten bak

Flere internasjonale medier har omtalt Adeles forvandling i løpet av det siste året, deriblant Harper's Bazaar og The Sun, hvor sistnevnte har hevdet at vektnedgangen delvis skyldes treningsformen pilates.

En rekke stjerner, som Jennifer Aniston, Kate Winslet og Madonna, sverger til den samme treningsformen, som tar sikte på å forbedre kroppens holdning og balanse.

Til People har det blitt fortalt at 31-åringen har fulgt en streng kostholds- og kondisjonsrutine med «crosstraining» og pilates.

Bakgrunnen for det strenge regimet skal være at Adele ønsker å ta vare på sin egen kropp, men også at hun vil være et godt forbilde for sin syv år gamle sønn, Angelo, som hun deler med eksmannen Simon Konecki (45).

DEN GANG DA: Adele Adkins fotografert på Oscar-utdelingen i 2013. Foto: Stewart Cook/ REX/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Adele Adkins fotografert på Oscar-utdelingen i 2013. Foto: Stewart Cook/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Paret skilte lag i fjor vår, etter syv år sammen. Det er etter skilsmissen artisten skal ha tatt grep og lagt om livsstilen sin.

- Hele fokuset hennes har handlet om hvordan hun kan bli sunnere, og hvordan hun kan behandle kroppen sin bedre. Hun har kuttet ned alkohol og spiser mer ordentlig mat, men hun elsker den fysiske forvandlingen. Hun er mer selvsikker, kler seg annerledes og virker lykkeligere totalt sett, har en kilde fortalt til magasinet People.

LES OGSÅ: Gravid etter spontanabortene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer