James Charles:

Sjokkerte med brutal «look» - røper sannheten

I helgen viste Youtuberen frem sin blanke isse. Men alt var ikke helt som det så ut.

LURTE FANSEN: James Charles viste seg uten et hårstrå på hodet. Nå er han imidlertid tilbake med sin mørkebrune manke. Her fra en annen anledning. Foto: Charles Sykes / Invision / AP
LURTE FANSEN: James Charles viste seg uten et hårstrå på hodet. Nå er han imidlertid tilbake med sin mørkebrune manke. Her fra en annen anledning. Foto: Charles Sykes / Invision / AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente Youtube-stjernen James Charles (21) er et stort forbilde for svært mange, og den talentfulle make-up-artisten når ut til spesielt mange når det kommer til sminke og stil.

Før helgen viste han imidlertid fram et helt spesielt stilgrep, som fikk flere av fansen til å hamre løs i kommentarfeltene.

«Vent til dere ser hva jeg gjorde med håret mitt», skrev han på Instagrams historiefunksjon, før han viste fram sin hårløse isse.

21-åringen hadde nemlig tilsynelatende barbert av seg alt det mørke håret, og satt igjen med en glattbarbert skalle. Charles har lenge hatt den samme sveisen, hvor håret er lengre på toppen, og gradvis barbert på sidene. Det har nærmest vært som en signatursveis å regne.

Nå viser det seg imidlertid at alt var rent oppspinn.

- Hva faen, er det kødd? Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Innrømmer juks

Innrømmelsen kommer skjønnhetsinfluenseren med på Instagrams historiefunksjon, etter at han ved en feil publiserte et bilde av sin «vanlige» sveis under en tur i skibakken.

- Jeg publiserte en selfie på storyen min tidligere i dag, og når jeg ser tilbake på den innser jeg at jeg ved et uhell viste alt håret mitt, sier han innledningsvis.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Jeg er ikke skallet lenger. Overraskelse, håret mitt vokste fort ut igjen, spøker han, og fortsetter:

- Jeg ødela min egen spøk, jeg avslørte meg selv. Selvfølgelig. Dette er så dumt, jeg er så sint. Jeg trodde lua mi dekket hele panna og at man ikke kunne se det.

AVSLØRT: James Charles sier han ved et uhell avslørte sin egen spøk. Foto: Skjermbilde/ Instagram
AVSLØRT: James Charles sier han ved et uhell avslørte sin egen spøk. Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

Videre forteller han at han er irritert fordi de var så godt som ferdig med å klippe videoen av spøken til Youtube-kanalen hans, og at den ble svært bra. For øyeblikket sitter klipperen hans imidlertid fast i en snøstorm i Texas uten strøm, og videoen må dermed la vente på seg.

- Ting skjer.

- Jeg bare tester noe nytt

De seineste dagene har han publisert flere bilder og videoer av at han er skallet. Nå innrømmer han imidlertid også at alt var spilt inn fra dagen han var skallet, og at han åpenbart har gått tom for innhold.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Dermed kan det nå se ut til at flere av følgerne hans i utgangspunktet hadde rett, for det var nemlig svært mange som følte seg overbevist om at han hadde på seg en såkalt «bald cap».

Dét avviste imidlertid Charles selv overfor en av paparazzifotografene som hadde ham i linsa under stilpremieren. Paparazzifotograf, Kevin Wong, spurte nemlig 21-åringen om han virkelig hadde fjernet alt håret fra hodet.

- Jeg bare tester noe nytt. Jeg gjorde det, liker du det? Det er ekte, svarte han i videoen han selv har lagt ut.

Her sier han også at det var han selv som dro fram barbermaskinen, og at han har filmet det hele. Charles har derimot foreløpig ikke lagt ut noen video på Youtube som viser at hår og hode faktisk skiller vei.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer