Elon Musk og Grimes:

Sjokkerte med baby­navn - forklarer seg

Twitter-brukerne ble ikke akkurat noe klokere etter artistens forklaring.

FORKLARER: I går skapte Elon Musk full forvirring da han delte hva sin nyfødte sønn skulle hete. Nå forklarer den nybakte moren betydningen bak det noe spesielle navnevalget. Foto: NTB Scanpix
FORKLARER: I går skapte Elon Musk full forvirring da han delte hva sin nyfødte sønn skulle hete. Nå forklarer den nybakte moren betydningen bak det noe spesielle navnevalget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kunne stjerneparet Elon Musk (48) og Claire Elise Boucher (32), bedre kjent under artistnavnet Grimes, avsløre at de har blitt foreldre til en nyfødt sønn.

Det bekreftet førstnevnte på Twitter, hvor han kunne meddele at alt sto bra til med både mor og barn.

På et spørsmål fra en følger om hva som blir babyens navn, svarte Musk følgende:

«X Æ A-12 Musk».

Skapte full forvirring

Det oppsiktsvekkende navnet fikk flere til å sperre opp øynene og fundere over om det faktisk stemmer. Flere av følgerne trodde det var en kode, og mange har hittil gitt sine forsøk på å knekke koden på Twitter.

En god del pekte på at Æ på engelsk kalles «ash», og tolket det dit hen at det nettopp er fornavnet på sønnen. Andre kom frem til konklusjonen at A-12 viser til erkeengelen Michael. En annen følger kom frem til at fasiten er «Neal»

Til slutt brøt den nybakte moren tausheten og bestemte seg for å forklare navnet til parets sønn, samtidig som hun bekreftet det noe spesielle navnevalget.

«X, den ukjente variabelen. Æ, min alviske stavemåte for Ai (kjærlighet og/eller kunstig intelligens). A-12= forløper til SR-17 (vårt favorittfly). Ingen våpen, ingen forsvar, bare fart. Stor i kamp, men ikkevoldelig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer