BLE MAMMA: Hollywood-skuespiller Rachel McAdams (40) fikk en sønn i all hemmelighet i april. Nå deler hun, overraskende nok, et glimt fra mammalivet. Her med skuespillerkollega Jake Gyllenhaal i 2015. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Hollywood-skuespiller Rachel McAdams (40) fikk en sønn i all hemmelighet i april. Nå deler hun, overraskende nok, et glimt fra mammalivet. Her med skuespillerkollega Jake Gyllenhaal i 2015. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rachel McAdams:

Sjokkerte med ammestunt etter hemmelig fødsel

- Hvis dette kan bidra til å endre noens holdning, er det verdt det.

Hollywood-skuespiller Rachel McAdams (40) er kjent for å verne om sitt privatliv, og er sjelden den som skriker høyest i tradisjonelle, så vel som sosiale medier (hun har for eksempel ingen offisiell Instagram-konto).

Og mens flere andre kvinnelige verdensstjerner gjerne kunngjør både graviditet, termindato og fødsel på spektakulært vis, valgte Adams like greit å holde hele sitt første svangerskap fullstendig unna offentlighetens søkelys før sønnen kom til verden i april.

- Jeg ønsker å verne om hans privatliv, selv om jeg er en offentlig person. Samtidig har jeg det mer moro som mamma enn jeg noensinne har hatt det, fortalte 40-åringen til The Times i oktober, da hun først valgte å bryte tausheten om fødselen.

Versace, diamanter og brystpumpe

Og da en kanskje forventet at det skulle bli stille fra McAdams igjen, returnerer hun i stedet til spalteplassene med et brak. Den nybakte moren har nemlig sørget for en rekke overskrifter det siste døgnet, etter å ha stilt opp i en noe spesiell - men trolig lite tilfeldig fotoseanse.

Det er fotograf Claire Rothstein som deler et bilde av «Dagboken»-stjernen på sin Instagram-konto, der skuespilleren poserer elegant og nysminket for magasinet Girls Girls Girls. Det er riktignok de fastspente brystpumpene som må sies å fange øyets oppmerksomhet.

- Det finnes en million grunner til hvorfor jeg deler dette bildet. Rachel ser åpenbart fantastisk ut, og er en drøm å jobbe med, men hun valgte også å stille opp på dette bare seks måneder etter fødselen, skriver Rothstein til bildet, og fortsetter:

- Hun ammet og pumpet ut melk mellom fotograferingene. Vi var lenge uenige om hvem som hadde ideen om å forevige øyeblikket, men jeg er sikker på at det var hennes, og det får meg bare til å elske henne enda mer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Normalt og flott

Videre understreker motefotografen at amming faktisk er «det mest naturlige i verden».

- Jeg vet ikke hvordan samfunnet har klart å gjøre det så tabubelagt og sjenerende. Det burde ikke være nødvendig å ta opp dette, men hvis det kan bidra til endre noens holdning er det verdt det. Det er normalt, naturlig og flott. Dessuten ser Rachel fantasisk ut i Versace-antrekk og Bulgari-diamanter. Dette går til alle jenter der ute!

TILBAKETRUKKET: Rachel McAdams' stunt må sies å være noe utypisk for henne å være, da hun er kjent for å verne om sitt privatliv. Her er hun avbildet i Los Angeles i november. Foto: NTB Scanpix
TILBAKETRUKKET: Rachel McAdams' stunt må sies å være noe utypisk for henne å være, da hun er kjent for å verne om sitt privatliv. Her er hun avbildet i Los Angeles i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rothsteins brystpumpe-bilde har senere spredt seg som ild i tørt gress på internett, der tilbakemeldingene for det meste virker å være positive. Rachel Adams har selv ikke uttalt seg om saken.

Det var altså i april at «Mean Girls»-stjernen fødte i all hemmelighet, der hun gjennom hele prosessen klarte å holde kulørte delen av pressen på en armlengdes avstand.

- Lei av meg selv

Det gikk riktignok visse rykter om en mulig familieforøkelse i månedene før fødselen, selv om ingen faktisk kunne fastslå 40-åringens graviditet før hun selv valgte å bryte tausheten et halvt år etterpå.

McAdams var 39 år gammel da hun og kjæresten gjennom to år, Jamie Linden (38), ble foreldre tidligere. Overfor The Times forklarer skuespilleren at hun ikke ønsket barn før hun selv følte at «tiden var inne».

- Folk sier at livet ikke blir ditt eget lenger. Men jeg har bare hatt meg selv å tenke på i 39 år. Jeg var lei av meg selv. Jeg var så glad for å kunne rette fokus mot en annen person. Jeg har ventet lenge på det å bli mor, sier hun.

McAdams ønsker, kanskje ikke overraskende, å holde navnet på sønnen for seg selv. Det er også lite trolig at man får se et bilde av barnet i nærmeste framtid.

I motsetning til en rekke andre stjerner, som gir særs sjenerøse innblikk i sine privatliv på sosiale medier, tar 40-åringen som nevnt full avstand fra dette.

Stjernepar

Hun eksisterer nemlig ikke på noen sosiale plattformer, og har ifølge The Times ingen planer om å kaste seg på bølgen med det første. Det McAdams imidlertid kan dele, er at paret gjerne ser for seg et barn nummer to i framtiden.

McAdams fikk sitt store gjennombrudd med «The Notebook» i 2004. Tidligere har 40-åringen vært sammen med skuespillerkollega Ryan Gosling (38), som hun spilte mot nettopp i «The Notebook».

Paret ble ansett som et av Hollywoods største, men bare tre år senere valgte de to å gå hver til sitt.

Gosling har tidligere omtalt eksen som sitt livs største kjærlighet. I dag er han derimot i et forhold med Eva Mendes (44), hvor paret har to barn sammen.

LES OGSÅ: - Ser du hvem som mangler på familiebildet?

- Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

- Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

- Dronningen dropper Archies barnedåp

- Dronningen dropper Archies barnedåp

Playboy-modell (26) risikerer dødsstraff

Playboy-modell (26) risikerer dødsstraff

De villeste teoriene om den britiske kongefamilien

De villeste teoriene om den britiske kongefamilien

Kates venninne såret av påstått trekantdrama

Kates venninne såret av påstått trekantdrama

- Jeg forventet ikke dette

- Jeg forventet ikke dette

Om «Game of Thrones»-stjernen:- Han var veldig opprørt

Om «Game of Thrones»-stjernen:- Han var veldig opprørt

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

- Jeg er ikke et monster

- Jeg er ikke et monster

Venter sitt første barn

Venter sitt første barn

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder