Mel B:

Sjokkerte kollegene med hemmelig romanse

Mel B holdt forholdet til Peter Andre skjult for de andre Spice Girls-jentene.

AVSLØRING: Spice Girls-medlemmene Mel C, Geri, Victoria, Mel B og Emma jobbet tett, men likevel klarte Mel B å holde romansen med Peter Andre skjult fra de andre. Her er jentene avbildet sammen i Las Vegas i 1997. Foto: Granitz/Mediapunch/REX/ NTB scanpix
AVSLØRING: Spice Girls-medlemmene Mel C, Geri, Victoria, Mel B og Emma jobbet tett, men likevel klarte Mel B å holde romansen med Peter Andre skjult fra de andre. Her er jentene avbildet sammen i Las Vegas i 1997. Foto: Granitz/Mediapunch/REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med debut singelen «Wannabe».

Jentegruppa, bestående av Melanie Brown «Scary Spice» (44), Melanie Chisholm «Sporty Spice» (45), Emma Bunton «Baby Spice» (43), Geri Halliwell «Ginger Spice» (47) og Victoria Beckham «Posh Spice» (45), var en av 90-tallets mest populære band.

Kvintetten utviklet et veldig nært bånd, men nå avslører Mel B at hun likevel holdt en stor hemmelighet skjult for venninnene sine.

EKS-KJÆRESTE: Ingen av jentene i Spice Girls skal ha fått vite om Mel B og Peter Andres forhold før mange år senere. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTE: Ingen av jentene i Spice Girls skal ha fått vite om Mel B og Peter Andres forhold før mange år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samme året som «Wannabe» ble en global suksess og gjorde jentene verdensberømte, innledet nemlig Brown et seksuelt forhold til artisten Peter Andre (46). Han var på sin side høyaktuell med låta «Mysterious Girl» på denne tiden, men likevel på langt nær så populær som krydderjentene.

«Booty call»

I hele ni måneder datet Mel B og Peter Andre i skjul, uten at noen andre visste om det. Hun fikk ham også regelmessig flydd inn til seg i det aktuelle landet de turnerte i. Det avslørte 44-åringen selv på showet «A Brutally Honest Evening With Mel B» forrige helg, ifølge Metro og Contact Music.

- De fikk ikke vite om det før mange år senere, da han skrev om det i biografien sin. De bare: «Tuller du med oss?! Var Peter Andre med på turneen vår?!»

En av grunnene til at de valgte å holde tett om forholdet. var også fordi artister i boyband og jenteband den gangen ble frarådet å stå frem med kjærester.

- Jeg kan forstå tankegangen, for man ville appellere til publikumet sitt. I dag er det mer akseptabelt, men ikke den gangen. Peter Andre var en en utrolig skjønn gutt, og vi slo begge gjennom i popindustrien samtidig på 90-tallet, minnes hun.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

Ifølge Contact Music har Mel B også tidligere snakket om forholdet til Peter Andre.

- Han var min «booty call». En fantastisk elsker. Og veldig høflig. Han spurte alltid før han kysset meg, har hun uttalt.

- Hun knuste hjertet mitt

Fra 2007 til 2017 var popstjernen i et turbulent ekteskap med filmprodusenten Stephen Belafonte (44). Hun har blant annet beskyldt eksmannen for utroskap, vold og mishandling. Før Belafonte var Mel B gift med skuespilleren Jimmy Gulzar (44), og også han skal ha slitt med å styre temperamentet sitt, skriver nettstedet.

De andre mennene hun har vært seriøst involvert med, skryter hun derimot av.

- Max Beesley. Peter Andre. Eddie Murphy. De er alle skikkelig fine karer. Så jeg har vært i et par virkelig gode og kjærlige forhold også.

Spice Girls-stjernen har døtrene Phoenix (20), Angel (12) og Madison (8) fra forholdene med henholdsvis Gulzar, Murphy og Belafonte.

Peter Andre, som har barna Junior (14) og Princess (12) med ekskona Katie Price (41), samt Amelia (5) og Theo (2) med sin nåværende kone Emily MacDonagh (30), har tidligere innrømmet at han hadde følelser for popstjernen.

- Jeg likte virkelig Mel, men hun knuste hjertet mitt. Hun behandlet meg slik jeg hadde behandlet andre kvinner tidligere, så hun fikk meg til å vokse opp, har han uttalt ifølge Contact Music.

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjester Skavlan fredag 27. februar. Her snakker hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: Maria Montazami: - Vi var begge utro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer