- Sjokkerte kameramenn ble røde i ansiktet

Heidi Montag og Spencer Pratts TV-sex ble for frekt for skjermen.

BIG BROTHER: Heidi Montag og Spencer Pratt er for tiden inne i det britiske Big Brother-huset, der de nylig hadde sex foran TV-kameraene.  Foto: Fame Flynet
BIG BROTHER: Heidi Montag og Spencer Pratt er for tiden inne i det britiske Big Brother-huset, der de nylig hadde sex foran TV-kameraene. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Heidi Montag (26) og Spencer Pratt (29) ble verdensberømte da de lot MTVs kameraer følge dem i realityserien «The Hills».

Nå lever paret igjen livet foran TV-linsen i den britiske kjendisversjonen av «Big Brother». Heidi og Spencer utmerket seg raskt da de i forrige uke uttalte at de gjerne har sex på TV. 

Stjerneparet var tydelig seriøse og allerede nå har de gjort alvor av uttalelsene.

Det gikk nemlig hett for seg da Heidi og Spencer la seg til å sove i TV-huset. Kameraene filmet mens paret begynte å kjærtegne hverandre.

- Jeg elsker deg så mye, og nå blir det varmt her, sier Spencer.

Britiske Daily Star forteller hva som skjedde videre:

- Sjokkerte kameramenn ble røde i ansiktet mens de hørte på parets lidenskapelige stønning, skriver avisen.

- Få minutter senere falt det utslitte paret i søvn, sier en kilde i produksjonen.  

Klippene skal ha vært så frekke at kanalsjefene bestemte seg for å klippe vekk elskovsakten. 

Det er ukjent om paret fikk betalt for å dele de intime øyeblikkene, men de har tidligere sagt at de ville ha mye penger for å ha sex på TV. 

- Jeg synes ikke de betaler oss godt nok. Vi har diskutert det, men det blir nok for heftig for huset, har Pratt sagt til magasinet OK! ifølge The Sun. 

Paret har hatt store økonomiske problemer, og har tidligere fortalt at de sløste bort rundt 70 millioner kroner på ett år. Ifølge nettstedet Huffington Post får de tre millioner kroner for å være med i showet.LES OGSÅ: Er hun redd for å bli glemt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer