Sjokkerte i «usynlig» kjole

Courtney Stodden viste frem sine nye silikoninnlegg i ny nettingkjole.

SEOGHØR.NO: Courtney Stodden (18) ble først kjent to år tilbake da hun giftet seg med den 35 år eldre skuespilleren Doug Hutchison (53). 

Paret elsker oppmerksomhet fra pressen og vet hvordan de havner i medias søkelys. 18-åringen legger stadig ut lettkledde bilder av seg selv på Twitter og Instagram og er tydelig svært stolt av sine generøse former. 

Stodden har hele tiden hevdet at brystene er naturlige, men for en måned siden la hun seg under kniven for å øke brystenes volum. Da hun lørdag var på fest med ektemannen valgte hun et antrekk som garanterte henne oppmerksomhet og viste frem hennes nye enorme bryster i størrelse dobbel D.

De andre gjestene på nattklubben klarte ikke å ta øynene vekk fra Courtney som sørget for at de nye fordelene gjorde sin spektakulære debut. Den sorte gjennomsiktige nettingkjolen hadde gitt alle fritt innsyn hadde det ikke vært for to sorte plasterlapper som såvidt dekket brystvortene og en liten sort skinntruse. 

- Jeg elsker kroppsfasongen min. Jeg har fått mer kurver og jeg føler meg mer sexy og mer som en kvinne, sier hun til E! News.  

Den unge blondinen insisterer på at operasjonen var hennes egen idé og at det ikke var ektemannens ønske. 

- Ingen oppmuntret meg. Han var egentlig imot det, og vi kranglet litt om det, men jeg vant. 

Det er langt fra første gang Stodden sjokkerer. Hun elsker å kle seg dristig, og nylig troppet hun opp i undertøy på premieren av sin nye musikkvideo. 

LES OGSÅ: - Gleder meg til å ta av bikinien