Sjokkerte i gjennomsiktig topp

Rihanna viste frem brystene - igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) er kjent som en av verdens mest sexy stjerner, og er ikke redd for å vise frem sin veldreide kropp. «We found love»-stjernen er langt fra sjenert og har flere ganger lagt ut svært vågale bilder på Twitter.

24-åringen opptrer også svært lettkledd på scenen og i sine musikkvideoer. Det kom derfor ikke som noen stor overraskelse at Rihanna valgte et avslørende antrekk under et restaurantbesøk i New York søndag kveld. Sangeren tiltrakk seg som vanlig svært mye oppmerksomhet og tok seg tid til å snakke med flere fans på veien.

Den sexy stjernen har skapt overskrifter den siste tiden, ikke bare for sine mange dristige bilder, men for sitt forhold til eks-kjæresten Chris Brown, som misbrukte henne i 2009. Nylig slapp de singelen «Cake» sammen, og ryktene skal ha det til at eks-paret har funnet tilbake til hverandre.

  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ba datteren om å slanke seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer