PIERCING: Dette bildet la den tidligere barnestjernen selv ut på profilen sin på nettstedet Tumblr. Hun har piercet sitt venstre kinn og farget håret kritthvitt. Foto: Tumblr
PIERCING: Dette bildet la den tidligere barnestjernen selv ut på profilen sin på nettstedet Tumblr. Hun har piercet sitt venstre kinn og farget håret kritthvitt. Foto: TumblrVis mer

Sjokkerte fansen med piercing i kinnet

Amanda Bynes overrasket med ny look.

SEOGHØR.NO: Den tidligere tenåringsstjernen Amanda Bynes (26) skal ifølge UsMagazine.com ha sjokkert fansen ved å legge ut et bilde på det sosiale nettstedet Tumblr, der hun viser at hun har tatt en piercing i det venstre kinnet.

Bildet, som ble lagt ut mandag, viser også at stjernen har bleket håret.

- Det du tenker på, gjennomfører du, skriver Bynes til det vedlagte bildet.

Det har vært stille rundt skuespilleren siden hun flyttet til New York i fjor høst, etter at hun gjentatte ganger hadde havnet i medienes søkelys etter merkelig oppførsel.

Bynes, som er kjent fra blant annet TV-serien «What I Like About You» og filmen «Hairspray», havnet flere ganger i klammeri med politiet på grunn av villmannskjøring og tyveri.

Den mest bisarre episoden skjedde nok i november i fjor, da bladet In Touch meldte at Bynes hadde gått rundt på et solstudio i New York kun iført svømmebriller.

I et intervju med bladet US Weekly svarte hun syrlig:

- Jeg har ikke mentale problemer. Jeg går ikke rundt naken offentlig. Jeg er en 26 år gammel pensjonert multimillionær. Vær så snill å respektere mitt privatliv.

LES OGSÅ: Her klikker hun på fotografen