IKKE GAVMILD: Justin Timberlake er en av verdens største popstjerner, men setter ikke pris på sine fans. Foto: All Over Press
IKKE GAVMILD: Justin Timberlake er en av verdens største popstjerner, men setter ikke pris på sine fans. Foto: All Over PressVis mer

Sjokkerte fans

Justin Timberlake fortsetter å sjokkere med sin dårlige oppførsel ovenfor fans og presse.

SEHER.NO: Justin Timberlake er i Australia disse dager, og i likheten med da han gjestet Skandinavia i juni skaper han store overskrifter på grunn av sin oppførsel.

- Tenk om sønnen min hadde sett meg nå, da hadde han blitt imponert, bemerket en fotograf fra en lokalavis i Brisbane, skriver Aftonbladet.

Popstjernens svar var langt ifra hyggelig:

- Jeg fatter ikke at de lar slike som deg forplante seg, svarte Justin.

Samme dag var han ute på lunsj i byen. Lederne på spisestedet ble begeistret over stjernebesøket, og spanderte på den søkkrike sangeren. Men vertskapet fikk verken driks eller takk for det.

Utenfor ventet fansen tålmodig, etter å ha blitt gitt løfte om autografer. Et løfte Justin ikke holdt. Senere gikk han gjennom byen, men nektet å hilse på begeistret fans eller stille opp til fotografering, noe han også gjorde i Oslo.

Samme oppførsel viste han i Gøteborg i sommer. Men da gikk Justin lenger enn å bare ignorere fansen:

Han hadde festet med kjæresten Jessica Biel og flere venner da en gruppe fans stoppet og spurte om et bilde.

Da Timberlake nektet, skal en av tilhengerne ha kalt ham "fuckface", noe som fikk "Sexyback"-sangeren til å rase.

– Are you calling me fuckface? Go fuck yourself, sa han før han marsjerte inn på hotellet Elite Plaza, ifølge Aftonbladet.

Minutter senere dukket superstjernen opp på hotelltaket,  der han begynte å pepre tilskuerne med sprettballer, en vannflaske  og jordbær.

Mens kjæresten så på, avsluttet Timberlake angrepet med å sende en diger spyttklyse mot fansen.

- Justin spyttet på meg, sier Nino El-Khoury (17) til Aftonbladet.

Tidligere på dagen skal en kvinnelig fans ha blitt med meldingen "Vil du jeg skal sjonglere også?" da hun spurte sitt idol om et bilde.

LES OGSÅ: Jessica dumpet Justin