Vekker oppsikt:

Sjokkerte «alle» - nå angrer han

26-åringen sprøytet olje inn i musklene.

KOMPLEKSER: På grunn av dårlig selvbilde ønsket Kirill Tereshin å få større muskler. Foto: Skjermdump Instagram
KOMPLEKSER: På grunn av dårlig selvbilde ønsket Kirill Tereshin å få større muskler. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Russiske Kirill Tereshin (26) sjokkerte «alle» da han i 2019 avslørte at han hadde sprøytet olje inn i musklene for å gjøre dem større.

I sosiale medier går 26-åringen under navnet «Russian Popeye», og på Instagram deler han flittige oppdateringer med sine 169 000 følgere.

De siste åra har Tereshin opplevd store komplikasjoner som følge av inngrepet. Blant annet har blodstrømmen til musklene blitt blokkert, samt vevet i armene ødelagt - noe som har krevd behandling.

- Ikke mulig å gjøre noe

26-åringen har også vært nødt til å gå gjennom flere omfattende operasjoner for å få fjerne store, geléliknende klumper i armene.

Tereshin skal ha fått beskjed om at han kunne risikere å måtte amputere armene dersom klumpene ikke ble fjernet.

I en video delt på YouTube tidligere i mai, avslører russeren nå at han angrer på det oppsiktsvekkende valget han tok for noen år siden.

- Jeg ønsker å få fjernet disse armene, men dessverre er det ikke mulig å gjøre noe med det. Jeg er 26 år og blir 27 i år, og kroppen min er allerede ferdig utviklet, sier han i videoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer