Khloé Kardashians kropp:

Sjokkert over sin egen rumpe

Khloé Kardashian gleder seg til å komme i form igjen etter fødselen.

TILBAKE: Khloé Kardashian har vist seg svært sjelden etter fødselen, men er nå blitt fotografert av paparazziene for første gang. Da hun selv så bildene, ble hun overrasket. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
TILBAKE: Khloé Kardashian har vist seg svært sjelden etter fødselen, men er nå blitt fotografert av paparazziene for første gang. Da hun selv så bildene, ble hun overrasket. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var i midten av april at lykken smilte for Khloé Kardashian (33), selv midt oppi utroskapsdramaet. Hun og kjæresten Tristan Thompson (27) ble foreldre for første gang, og ønsket datteren True velkommen.

Babygleden til Khloé og resten av familien har dessverre blitt dysset noe ned, med tanke på at Tristan ble tatt i å være utro mot sin gravide kjæreste. Nå virker det derimot som om det har løst seg mellom dem.

Etter å ha vært litt borte fra sosiale medier, er Khloé nå tilbake for fullt. På sin egen app, som alle Kardashian-søstrene bruker, har hun nå lagt ut et innlegg om tiden etter fødselen.

Der tar den helseinteresserte 33-åringen blant annet opp hvordan kroppen har forandret seg.

- Trodde ikke på det

Det er på grunn av noen nye paparazzibilder at hun valgte å snakke om babyvekten for første gang.

Hun ble fotografert ute på trilletur sammen med lille True, som hun hele tiden passet på å skjule for fotografene. Hun har nemlig ikke vist frem det lille mirakelet ennå.

PÅ TUR: Khloé Kardashian ble nylig fotografert for første gang på trilletur med lille True. Da hun så bildene, hang hun seg opp i hvor stor rumpa hennes så ut. Foto: Stella Pictures
PÅ TUR: Khloé Kardashian ble nylig fotografert for første gang på trilletur med lille True. Da hun så bildene, hang hun seg opp i hvor stor rumpa hennes så ut. Foto: Stella Pictures Vis mer

Likevel er det ikke det hun har hengt seg opp i. Khloé er nemlig sjokkert over hvor stor rumpa hennes så ut på bildene.

- Da jeg så de første paparazzibildene som ble tatt etter graviditeten, klarte jeg ikke å tro hvor stor rumpa mi så ut, skriver hun, og legger til at hun gleder seg til å komme tilbake i form.

Samtlige søstre i Kardashian/Jenner-klanen er kjent for sine store bakender, og det har flere ganger vært spekulert i om de er ekte eller resultat av kosmetiske inngrep.

De har derimot hardnakket hevdet alle sammen at rumpene deres er ekte, selv om eksperter gjentatte ganger har hevdet at det er umulig å trene seg til slike resultater.

Saken fortsetter under bildet.

AKTIV: Khloé Kardashian har de siste årene hatt en aktiv livsstil, og har ofte vært å se i treningsklær på treningssentere. Hun gleder seg til å komme tilbake til livsstilen. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB scanpix
AKTIV: Khloé Kardashian har de siste årene hatt en aktiv livsstil, og har ofte vært å se i treningsklær på treningssentere. Hun gleder seg til å komme tilbake til livsstilen. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Klar for å få kroppen tilbake

Khloé er i hvert fall sjeleglad for at hun endelig kan returnere til sin sunne livsstil, der trening står høyt på agendaen.

- Legen min har endelig sagt at jeg kan trene igjen, og jeg skal møte trener Joe! Jeg har bokstavelig talt telt ned dagene, skriver hun, og fortsetter:

- Jeg er faktisk stolt over at jeg ikke har blitt så stor som jeg trodde jeg skulle bli. LOL. Men jeg er klar for å få kroppen min tilbake og for å føle meg mentalt rensket igjen, skriver hun.

33-åringen understreker at hun er klar for å oppnå sommerkroppen. En kilde opplyser overfor ET at Khloé har spist sunt under hele svangerskapet, og at hun nå forsøker å viderebringe kostholdet inn i sitt normale liv.

Flyttet sammen

Det var i april at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble tatt på fersken i å være utro.

Hete scener av ham sammen en annen kvinne ble spredt på nettet, og folk begynte raskt å tenke på hvordan hans da gravide kjæreste Khloé ville ta de sjokkerende nyhetene.

Mye er blitt meldt i den dramatiske utroskapssaken. Khloés søster Kim (37) skal blant annet ha tatt beskjeden svært tungt, og heller ikke mamma Kris Jenner (62) har vært spesielt begeistret.

FANT TILBAKE: Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på deres felles datter. Foto: NTB scanpix
FANT TILBAKE: Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på deres felles datter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er dog kun to mennesker som kan definere et forhold. Khloé skal angivelig ha tilgitt kjæresten.

Khloé og Tristan har en bolig sammen i Cleveland, og han skal ha flyttet tilbake dit for å ta vare på deres tre uker gamle datter. Familien til Khloé bor nemlig, som kjent, i Calabasas og i andre områder av Los Angeles.

- Tristan bor nå sammen med Khloé og deres barn i Cleveland, selv om han reiser mye for å være med på NBA-kamper, hevdet en kilde overfor People.

- Hun fokuserer nå på å holde familien sin samlet. Hun virker å ta ting med Tristan greit, forklarte kilden videre.

Omstridt video

Den britiske tabloidavisen Daily Mail var først ute med å lekke de omdiskuterte bildene av Tristans affære. Avisen publiserte først et Snapchat-klipp av Tristan fra et utested i New York, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket lener den ukjente brunetten seg inntil 27-åringen, før de deler det som kan ligne på et kyss.

TMZ la ut et annet videoklipp fra samme kveld, der Tristan er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skrev:

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Vuitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

Det har også dukket opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren er i het omfavnelse med to ukjente kvinner på et utested.

«Tristan kliner med en av kvinnene, med tunge og alt. Den andre kvinnen tar tak i hodet hans drar det mellom puppene og rister løs. Samme kvinne klår ham også i skrittet,» skrev TMZ i saken sammen med videoen.

LES OGSÅ: - Dette er Tristans utroskapsmetode

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer