Paris Hilton:

Sjokkert over Paris' «ekte» stemme

- Hele tiden har jeg spilt en karakter, så verden har aldri visst hvem jeg er.

ORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris» viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer
Publisert

Realitystjernen og milliardærarvingen Paris Hilton (39) er for tiden aktuell med sin nye dokumentarfilm med navn «This is Paris», som hadde premiere på YouTube mandag denne uka.

I dokumentarfilmen får fansen et innblikk i livet 39-åringen har levd som inkluderer traumer og angivelig overgrep.

Det er imidlertid ikke bare dokumentarfilmen som skaper overskrifter, men nå også et intervju hun gjør i anledning filmen.

Ifølge australske News, er det i et intervju med reporteren Edwina Bartholomew, at Hilton sjokkerer fansen.

  • Se video øverst i saken!
FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

- Ikke en dum blondine

Under intervjuet er det nemlig en helt annen stemme man hører, enn den man er vant til å høre Hilton med.

Både i intervjuet og i nevnte dokumentarfilm hører man Hilton snakke med en ukarakteristisk dyp stemme, som er trygt å påpeke at er langt unna den babyaktige, lyse stemmen hun ble verdensberømt for.

INGEN DUM BLONDINE: Paris Hilton uttaler i et nytt intervju at hun hele veien har spilt en karakter med blant annet en babyaktig stemme. Foto: Jackie Brown/NTB
INGEN DUM BLONDINE: Paris Hilton uttaler i et nytt intervju at hun hele veien har spilt en karakter med blant annet en babyaktig stemme. Foto: Jackie Brown/NTB Vis mer

- Hele tiden har jeg spilt en karakter, så verden har aldri visst hvem jeg er. Den virkelige meg er noen som faktisk er smart. Jeg er ikke en dum blondine, jeg er bare veldig flink til å late som at jeg er en, sier hun.

På spørsmål fra Bartholomew om hvorfor hun nå velger å være så åpen om livet sitt, svarer Hilton:

- Det var på tide at verden endelig får vite hvem jeg er. Jeg føler at jeg har vært gjennom så mye. Det er så mange misforståelser og forestillinger om meg.

Videre forklarer 39-åringen at hun ikke ønsker å bli husket som en dum person.

- Jeg vil bli respektert for den forretningskvinnen jeg er, legger hun til.

Vis mer

- Hun lurte oss alle

Det tok ikke lang tid før fansen reagerte i sosiale medier over Hiltons stemme.

«Jeg elsker å se folk finne ut at Paris Hilton faktisk er veldig smart, og at 'den' Paris faktisk var en karakter, og at det ikke engang var hennes virkelig stemme», skriver en ivrig Twitter-bruker.

«Jeg kunne ha sverget på at Paris tidligere har uttalt at hun spilte en dum blondine, men hennes virkelige stemme er faktisk ganske fin. Jeg foretrekker den», følger en annen opp med.

«Paris Hilton er en av grunnene til at jeg noen ganger sier til barna mine: 'Hvorfor snakker dere til meg med babystemme? Er det fordi dere vil ha noe? Dere kan bare spørre meg med deres vanlige stemme. Dere trenger ikke forfalske noe med meg'», skriver en tredje.

«Jeg har sett på den nye dokumentaren til Paris Hilton denne morgenen, fordi jeg var interessert i å høre om hvordan hun ble mishandlet som yngre og … hennes ekte stemme … skremmer meg etter å bare ha hørt Barbie-stemmen hennes hele livet mitt», lyder nok et Twitter-innlegg.

Fansen reagerer

Hilton har for øvrig tidligere fortalt om den «falske stemmen» hun har tatt i bruk gjennom karrieren.

For fire år siden dukket hun opp på talkshowet «Today», hvor programlederne spurte henne om endringen i stemmen hennes.

- Dette er faktisk min ekte stemme, sa hun den gang, og beskrev den påtatte stemmen som en slags babystemme hun blant annet brukte i realityprogrammet «Simple Life».

- Jeg har faktisk en mørkere stemme i virkeligheten, la hun til.

HAR EN MØRKERE STEMME: Paris Hilton har opprinnelig en betraktelig mørkere stemme enn hun tidligere har brukt i offentligheten. Foto: Willy Sanjuan/ NTB
HAR EN MØRKERE STEMME: Paris Hilton har opprinnelig en betraktelig mørkere stemme enn hun tidligere har brukt i offentligheten. Foto: Willy Sanjuan/ NTB Vis mer

Som nevnt hadde dokumentarfilmen «This Is Paris» premiere tidligere denne uka. I forkant av premieren lot Hilton seg intervjue av blant andre People, hvor hun var brutalt ærlig om opplevelsene hun hadde på kostskole i Utah som tenåring på 90-tallet.

Til kjendisnettstedet forklarte milliardærarvingen at det ikke var lekser og undervisning som var fokus.

- Fra øyeblikket jeg våknet til jeg la meg, var det hele dagen skriking i ansiktet mitt, roping og endeløs tortur, uttalte hun, og la ikke skjul på at oppholdet, som varte i elleve måneder, gikk hardt ut over psyken hennes.

Hevder hun ble mishandlet

People har for øvrig vært i kontakt med den aktuelle kostskolen, som fortalte at den i 2000 skiftet eiere, og at de derfor ikke kunne kommentere hendelser før den tid.

I et nylig intervju med People delte Hilton ytterligere detaljer om hvordan opplevelsene på kostskolen har preget livet hennes i etterkant.

Til magasinet hevdet Hilton at opplevelsene som tenåring førte til usunne forhold senere i livet hennes.

- Jeg har vært gjennom flere voldelige forhold. Jeg ble kvalt, slått og holdt på en aggressiv måte. Jeg holdt ut med ting som ingen andre burde, hevdet hun.

LES OGSÅ: Til eksen: - Du er så sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer