«Luksusfellen»:

Sjokkert over «Luksusfellen»-respons

- Det renner inn frier- og tiggerbrev.

FORBLØFFET: Charlotte Warth (25), her fotografert sammen med samboeren (t.h.), meldte seg på «Luksusfellen» da de økonomiske problemene tok overhånd. Så fikk hun seg en overraskelse fra sjefen, Rune Madsen (t.v.). Reaksjonene på overraskelsen har vært enorme, ifølge hovedpersonene selv. Foto: Privat
FORBLØFFET: Charlotte Warth (25), her fotografert sammen med samboeren (t.h.), meldte seg på «Luksusfellen» da de økonomiske problemene tok overhånd. Så fikk hun seg en overraskelse fra sjefen, Rune Madsen (t.v.). Reaksjonene på overraskelsen har vært enorme, ifølge hovedpersonene selv. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Til høsten er TV3-programmet «Luksusfellen» i gang med sin 19. sesong, og blant dem man får møte på i den kommende sesongen er den gravide lastebilsjåføren Charlotte Warth (25) fra Tromsø.

I helgen fortalte 25-åringen sin historie til Se og Hør, om en sjef som strakk ut en hjelpende hånd da hun trengte det som mest.

I tillegg til å gi henne 25 000 kroner for å betale noen viktige regninger, tilbød bedriften Warth et lån på 185 000 kroner for å nedbetale inkassogjeld, med en rente på om lag to prosent.

Det var iTromsø som først omtalte saken.

- Aldri sett for meg

Når Se og Hør ringer Warth tirsdag formiddag, forteller hun at responsen har vært enorm etter at saken ble kjent i media.

- Jeg kunne jo kanskje tenke meg at lokalsamfunnet ville bry seg litt, men jeg hadde aldri sett for meg all denne oppmerksomheten, sier hun.

- De fleste kommentarene går på at jeg har en helt fantastisk sjef som stilte opp for meg, men jeg har også fått mange kommentarer om at jeg er tøff som har valgt å stå frem og fortelle om de økonomiske problemene mine. Det har nesten bare vært positive kommentarer. De få negative kommentarene jeg har kommet over, bryr jeg meg lite om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer