SKILT: Heche og Laffoon valgte å gå fra hverandre etter fem års ekteskap.  Foto: All Over Press
SKILT: Heche og Laffoon valgte å gå fra hverandre etter fem års ekteskap. Foto: All Over PressVis mer

Sjokkert over eksens TV-harselering

- Det er ondskap.

Se video nederst i saken!
SEHER.NO: Denne uken sjokkerte skuespillerinnen Anne Heche (40) mange fans da hun besøkte "Late Show with David Letterman".

"Men in Trees"-stjernen, som lenge har kjempet en bitter skilsmissestrid mot eksmannen Coley Laffoon (35), benyttet nemlig anledningen til å åpenlyst harselere eksen.

Selv om det er seks måneder siden skuespillerinnen og eksmannen kom til enighet i forhold til skilsmissen og omsorgsretten for sønnen Homer (7), langer de fremdeles ut mot hverandre.

På spørsmål fra Letterman om hva Heche synes om eksmannen, prøvde hun overhodet ikke å pynte på meningene sine.

- Kan man si "latsabb" på tv? Nei, nei, nei. Det er fælt, lo hun under tv-sendingen.

Se intervjuet nederst i saken!

Anne benyttet også anledningen til å snakke nedlatende om eksmannens karriere, og fortalte at høydepunktene i hverdagen hans er når barnebidraget fra henne kommer.

Men det var ikke bare TV-seerne som fikk hekeslepp av stjernens uttalelser. Nå forteller eksmannen at han ble sjokkert over Heches oppførsel.

- Etter å ha kommet hjem fra to boligvisninger med to forskjellige klienter, ble jeg sjokkert av å se Anne lufte sin personlige frustrasjon på landsdekkende TV, forteller Laffon - som jobber som eiendomsmegner - til Us Magazine.

Laffoon - som i februar søkte om skilsmisse fra Heche etter fem års ekteskap - skal også ha skrevet om episoden på Facebook-profilen sin.

- Jeg skulle ønske Anne Heche kunne se at offentlig mobbing ikke er bra for hverken sjelen hennes eller positivt for barnet hennes. Det er ondskap.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Ble mamma igjen!