- Sjokkert over at jeg ikke fikk hatbrev

MGP-finalisten ble bombardert med brev og forespørsler etter seieren. Se video av hvordan Nora Foss Al-Jabri lader opp til finalen!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gjøvik-jenta Nora Foss Al-Jabri (16) gikk helt til topps i den første delfinalen i MGP på Ørland i januar, og kjemper lørdag om å bli Norges vinner i den direktesendte finalen i Oslo spektrum med låta «Somewhere Beautiful».

Etter seieren på Ørland ble 16-åringen bombardert med brev og venneforespørsler på Facebook, og Nora forventet det verste.

- Etter delfinalen kom det veldig mye på Facebook. Jeg fikk 300 venneforespørsler, og 167 brev. Jeg har prøvd å svare på det meste. Jeg er veldig sjokkert over at det ikke kom hatbrev. Jeg forventet meg mye negativt, men folk synes tydligvis at det var fortjent at jeg gikk videre. Det er mange som har sagt veldig mye fint til meg, sier Nora til Se og Hør.
 
Denne uka har MGP-finalisten fått skolefri for å forberede seg til lørdagens finale, og benytter tiden mellom øvelser og intervjuer med å slappe av på hotellrommet.

Se hvordan Nora lader opp til MGP-finalen på hotellrommet i videoen øverst i artikkelen.

Og Nora har trengt hvile etter at hun stakk av med seieren på Ørland.

 - Jeg var ikke sliten akkurat der og da etter delfinalen, men jeg kjente det da jeg kom hjem. Jeg var helt utslitt og måtte ta meg noen dager fri fra skolen, sier Nora til Se og Hør.

Lørdag håper Nora å gå helt til topps og bli Norges bidrag i Eurovision-finalen i Aserbadsjan i slutten av mai. Med seg i salen i Oslo spektrum har Nora sine aller nærmeste, men det var nære på at foreldrene ikke fikk plass under finalen.

- Jeg har mitt eget felt i spektrum, men det som skjedde var at alle plassene der ble utsolgt før familien min fikk bestilt billetter. De fikk utvidet feltet, så nå får familien min vært til stede, sier MGP-finalisten til Se og Hør.

Se også stor reportasje med Nora i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det står stjerne skrevet i pannen hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer