Khloé Kardashian:

- Sjokkert over at alt var en løgn

Nylig kom nyheten om at Tristan Thompson ble far for tredje gang etter en affære bak Khloé Kardashians rygg.

UTRO: Tristan Thompson var utro nok en gang mens han var sammen med Khloé Kardashian. Det resulterte i barn. Foto: Splash News/NTB
UTRO: Tristan Thompson var utro nok en gang mens han var sammen med Khloé Kardashian. Det resulterte i barn. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Det turbulente av-og-på forholdet mellom Khloé Kardashian (37) og Tristan Thompson (30) har skapt en rekke overskrifter gjennom årenes løp.

Allerede da realitystjernen gikk gravid med deres felles datter i 2018, dukket det opp en videosnutt av Thompson som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble den profesjonelle basketballspilleren sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (24), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (24).

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Du fortjener ikke dette»

Etter å ha prøvd å redde forholdet en rekke ganger skal Khloé og Tristan ha gjort det slutt i fjor sommer.

Kort tid etterpå begynte ryktene å svirre om at han hadde hatt en affære med den personlige treneren Maralee Nichols (31), mens han fremdeles var sammen med Khloé, og i desember kom sjokknyheten om at 30-åringen i tillegg hadde gjort Nichols gravid.

NBA-stjernen nektet først for det hele, men etter at retten påla ham å gjennomføre en farskapstest, bekreftet han tidligere denne måneden at han hadde fått en sønn. Samtidig kom han med en unnskyldning til Khloé.

«I dag viser farskapstesten at jeg har fått et barn med Maralee Nichols. Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet er bekreftet, ser jeg frem til å oppdra sønnen vår», skrev Thompson, og fortsatte:

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lød beklagelsen fra eksen.

I tillegg til sin nyfødte sønn, har Thompson også datteren True (3½) med Kardashian, samt sønnen Prince (5) med ekskjæresten Jordan Craig (30).

«Hun sliter»

Khloé skal være knust etter at nyheten om at Tristan hadde vært utro enda en gang dukket opp.

Til tross for at forholdet deres har vært svært vinglete, valgte hun å gi ham en sjanse til for å holde familien samlet rundt samme tid som pandemien startet i 2020. Men i juni ble det altså slutt igjen.

- Det krevde mye av henne å bli kjæreste med Tristan igjen, men de hadde en fantastisk familietid under lockdown. Khloé trodde virkelig at han hadde forandret seg, forteller en kilde til People, og fortsetter:

- De var i gang med å prøve å få barn nummer to, og de snakket om å flytte sammen permanent. Tristan solgte til og med huset sitt i Los Angeles, og Khloé trodde han endelig ville respektere familieenheten deres. Det var et sjokk for henne å finne ut at alt var en løgn. Hun sliter fremdeles med det.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Videre hevder kilden at «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen nå er fast bestemt på å komme seg videre ved hjelp av familie og venner.

- Hun har et flott støtteapparat. De hjelper henne å se fremover. Dette var slutten på forholdet med Tristan for henne. Hun sier hun aldri kommer til å ta ham tilbake igjen.

LES OGSÅ: - Han sa at det gjorde ham sjalu

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer