Kim Kardashian West og Kanye West:

- Sjokkert og rasende

Kanye Wests' siste dagers påfunn har angivelig satt sinnet i kok hos Kim Kardashian.

KAN DET VIRKELIG SKJE? Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Denne artikkelen ble publisert tirsdag kveld, før Kanye West gikk ut på Twitter og skrev at han ønsker å skille seg fra realitykona Kim Kardashian West. Sistnevnte har enn så lenge ikke kommentert ektemannens sjokk-uttalelse.

Realitystjernen Kim Kardashian West (39) er angivelig ikke så blid på ektemannen om dagen.

På den amerikanske frigjøringsdagen erklærte mannens hennes, Kanye West (43), at han skulle stille som presidentkandidat.

«Vi må nå realisere de amerikanske mulighetene ved å stole på Gud, forene vår visjon og bygge vår framtid. Jeg stiller som presidentkandidat for USA», skrev Kanye på Twitter, i en melding som spredte seg over hele kloden.

Dette bekreftet rapperen også i et intervju med Forbes.

Kort tid senere gikk det rykter om at 43-åringen hadde snudd, og ikke kom til å stille som kandidat likevel. Det omtalte blant andre Entertainment Weekly og New York Magazine.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Men rapperen må ha ombestemt seg ganske brått igjen, for plutselig var han å se på sitt første valgkampmøte i Nord-Charleston i Sør-Carolina søndag.

Midt oppi dette har Kim stått på sidelinjen, og vært mildt sagt mindre begeistret over ektemannens påfunn og uttalelser. Det til tross for at hun svarte på Kanyes presidentkamp-tweet med en emoji av det amerikanske flagget i første omgang.

Hun skal angivelig ikke ha støttet rapperstjernen like mye på hjemmebane.

Ifølge kilder overfor E! Online skal Kim ha reagert sterkt på at Kanye sa at han hadde fått et kall fra gud, om å nettopp stille som presidentkandidat.

INGEN DANS PÅ ROSER: Kim Kardashian skal ha sett seg lei på ektemannens utspill, og er bekymret for helsen hans og hva han foretar seg. Foto: NTB Scanpix
INGEN DANS PÅ ROSER: Kim Kardashian skal ha sett seg lei på ektemannens utspill, og er bekymret for helsen hans og hva han foretar seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kim er veldig bekymret for ham. Hun forstår at han går gjennom disse periodene enkelte ganger. Han er veldig dedikert til alt han gjør, noe Kim også respekterer, selv om hun ikke alltid er enig i handlingene hans, forteller kilden, som skal være tett på familien.

- Hun vet at Kanye tar det å stille som presidentkandidat veldig seriøst, og hun støtter ham offentlig. Men alle i familien blir bekymret når han begynner å oppføre seg sånn. De vil hjelpe ham på alle måter de kan, og bryr seg oppriktig om helsen hans, sa kilden videre.

View this post on Instagram

Happy Sunday

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Raser over abortuttalelse

Nå har Kanye fått Kim til å rive seg nok en gang i håret, etter ovennevnte valgkampmøte i Sør-Carolina på søndag.

Underveis i talen begynte Kanye nemlig først å gråte, før han ropte at han nesten hadde drept datteren sin.

Da Kim gikk gravid med datteren North (7), skal de visstnok ha vurdert abort.

AVSLØRING: Kanye West fortalte at han og kona skal ha vurdert abort under det første svangerskapet. Her er rapperen avbildet søndag under valgkampmøtet iført skuddsikker vest. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRING: Kanye West fortalte at han og kona skal ha vurdert abort under det første svangerskapet. Her er rapperen avbildet søndag under valgkampmøtet iført skuddsikker vest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

43-åringen fortalte videre at han hadde fått en åpenbaring fra gud om å beholde barnet.

- Jeg ringte kona mi, og hun sa: «Vi skal ha dette barnet», og jeg sa: «Vi skal ha dette barnet».

En kilde til People forteller at Kim på sin side er «sjokkert» og «rasende» over ektemannens uttalelser, og mener at han delte noe som var svært privat.

Videre skal realityprofilens største bekymring være hvordan ektemannens avsløring kan påvirke barna deres North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1).

En annen kilde røper til magasinet at parets forhold har slått noe sprekker.

EKTEPAR: Kim og Kanye under Oscar-festen til Vanity Fair i februar. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Kim og Kanye under Oscar-festen til Vanity Fair i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ting har rast betraktelig, og det har skjedd ganske fort, sier kilden.

Påstår at han ble forsøkt låst inne

I kjølvannet av Kanyes episode under valgkampmøtet, postet han en rekke tweets som i ettertid har blitt slettet, ifølge Evening Standard.

Rapperen påsto at Kim hadde forsøkt å få en lege til å «låse» ham inne på parets ranch i Wyoming etter den kontroversielle avsløringen.

I den ene tweeten skal Kanye angivelig ha skrevet følgende:

«Kim prøvde å fly til Wyoming med en lege for å låse meg inne, som i filmen «Get Out», fordi jeg gråt over å ha reddet min datters liv i går».

NY SVEIS: Kim Kardashian har igjen endret sveisen sin, og denne gangen høster hun mye gode tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

Kim har foreløpig ikke uttalt seg om Kanyes påstander på Twitter.

Åpen om diagnose

«Grammy»-vinneren har tidligere avslørt at han har diagnosen bipolar lidelse. Det gjorde han i forbindelse med lanseringen av albumet «Ye» under et intervju, ifølge internasjonale medier.

- Det var først da jeg var 39 år at jeg fikk diagnosen, men det er som jeg sier på albumet: Det er ikke noe handikap, det er superkrefter.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen har lenge vært vant til ektemannens sprell og påfunn.

I et intervju med Vogue i fjor, åpnet hun seg om hvordan hun håndterer ektemannens mentale helse.

- Det er helt klart en emosjonell prosess. Akkurat nå er alt fint. Men vi vet definitivt når «hendelser» kommer, og vi vet hvordan vi skal håndtere det, sa hun, og fortsatte:

- Å gå på medisiner er egentlig ikke noen mulighet for ham, fordi det endrer den han er. Om han reiser mye blir han verre, så han reiser ikke like mye som før. Men jeg kan faktisk ikke prate for ham, for jeg er ikke i hjernen hans, sa hun åpenhjertig til magasinet.

LES OGSÅ: Avslører sannheten bak datterens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer