PREST OG ARTIST: Floden handler om kjærligheten og nåden. Ikke om sex.  Foto: Werner Juvik, Se og Hør
PREST OG ARTIST: Floden handler om kjærligheten og nåden. Ikke om sex. Foto: Werner Juvik, Se og HørVis mer

Sjokkert Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg og Elvira Nikolaisen har gjort stor suksess med låten "Floden". Men Eidsvåg nekter for at sangen har seksuelle undertoner.

Ingen pervo-artist!


- Jeg vet ikke om jeg skal svare alvorlig på dette, kanskje jeg bare skal la folk spekulere videre. Jeg hørte Njål Engseth på P2 som laget et morsomt innslag rett etter at denne sangen var kommet. Da hørte jeg for første gang at man kunne ha moro av denne sangen, at den rett og slett handler om sex, og at jeg bare er kåt på Elvira Nikolaisen, sier han i et intervju med P4.


Den fritttalende rockepresten avviser i intervjuet at strofen "vasser i sivet" har noe med hans forhold til Elvira Nikolaisen å gjøre.


- Jeg så senest i dag på en nettside at man diskuterer om jeg er verdens største pervo-artist. At jeg bare synger om sex. Og det synes jeg jo er interessant da, sier han.


På spørsmål om hva det betyr "å vasse i sivet til noen", svarer han:


-Jeg sier jo i teksten at Floden, det er kjærligheten, det er nåden. Det er det det handler om, og det er det det trengs mot for å bade i. Men så ser jeg i etterkant at man kan ha moro med det der. Men der og da synes jeg det var fryktelig lite moro. Alt handler ikke om sex, folkens, påpeker 52-åringen.