UTE AV KAMPEN: Elisabeth Andreassen fikk trøst av Silya Nymoen, etter at hun gikk ut av Stjernekamp.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
UTE AV KAMPEN: Elisabeth Andreassen fikk trøst av Silya Nymoen, etter at hun gikk ut av Stjernekamp. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

Sjokkert Bettan ut av Stjernekamp

- Nå vet jeg ikke hva jeg skal si. Jeg er sjokka, sa en tydelig overrasket Elisabeth Andreassen til Seoghør.no etter at hun røk at av Stjernekamp.

SEOGHØR.NO:  Dette var andre runde i NRKs storsatsing, men første program der en av artistene måtte ut av konkurransen. Etter sist helgs runde med rock lå Hans-Erik Dyvik Husby, Espen Grjotheim og Vidar Johnsen dårligst an i forhold til stemmer, men dette ble snudd på hodet etter at deltakerne denne gangen skulle prøve seg på pop. Det var tydelig at Bettans versjon av Tina Turners "Simply the best" ikke engasjerte seerne.

- Jeg vet ikke hva som gikk galt. Jeg syntes det fungerte bra på scenen. Hvis noen kan forklare meg hva som skjedde nå, så gjerne det, sa Bettan, som hadde håper å komme et par runder videre i programmet.

- Jeg hadde gledet meg spesielt til hip hop. Nå får jeg følge med på TV i stedet, sa hun, og smilte gjennom skuffelsen.

Den populære artisten hadde satt av store deler av høsten til Stjernekamp. Nå får hun en friperiode.

- Akkurat det er jo litt bra.

- Hva skal du gjøre?

- Njaaa....jeg skal ihvertfall se litt mer til familien min. Det har vært mye jobbing i det siste, så akkurat det gleder jeg meg til.

De andre artistene var svært overrasket over at Bettan gikk ut aller først.

- Dette viser at ingen er trygge. Nå kan alt skje, sa Silya Nymoen rett etter sending.