Jana Kramer fra «One Tree Hill»:

Sjokkert av utro-melding

- Jeg kan ikke stole på ham, sier stjernen om ektemannen.

ÅPNER OPP: Mike Caussin og Jana Kramer åpner opp om utroskap i den nyeste podkastepisoden sin. Foto: Jen Lowery/Splashnews.com/NTB
ÅPNER OPP: Mike Caussin og Jana Kramer åpner opp om utroskap i den nyeste podkastepisoden sin. Foto: Jen Lowery/Splashnews.com/NTB Vis mer
Publisert

«One Tree Hill» skuespillerinnen Jana Kramer (36) og mannen Mike Caussin (33) deler ærlig om utfordringene i ekteskapet etter at førstnevnte mottok en mystisk direktemelding. Dette avslører paret i en nylig episode av sin podkast «Whine Down».

Ekteparets tid sammen har nemlig ikke vært en dans på roser. En tidligere utroskapsskandale og Caussins sex-avhengighet skal ha vært med på å tøye forholdets tålegrense.

I september 2016 separerte de seg etter at Caussin hadde vært utro, men paret ble gjenforent i 2017 og fornyet ekteskapsløftene samme året. Den tidligere NFL-spilleren skal ha fått behandling for sex-avhengighet i mellomtiden, ifølge People.

Kramer har også åpnet opp om mengden spontanaborter de har gjennomlevd helt siden paret først ble sammen.

I den nevnte episoden av ekteparets podkast, forklarer Kramer at hun hadde fått tilsendt en direktemelding der det sto som følger: «Mike var utro igjen, beklager.»

Kontoen som sendte meldingen hadde ingen følgere, og derfor bestemte Kramer seg for å ta kontakt med kvinnen. «Jeg gikk inn på profilen, og brukeren hadde null følgere. Det virket som at hun akkurat hadde opprettet profilen, så jeg tok kontakt,» sier Kramer i podkastepisoden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer