Jana Kramer fra «One Tree Hill»:

Sjokkert av utro-melding

- Jeg kan ikke stole på ham, sier stjernen om ektemannen.

ÅPNER OPP: Mike Caussin og Jana Kramer åpner opp om utroskap i den nyeste podkastepisoden sin. Foto: Jen Lowery/Splashnews.com/NTB
ÅPNER OPP: Mike Caussin og Jana Kramer åpner opp om utroskap i den nyeste podkastepisoden sin. Foto: Jen Lowery/Splashnews.com/NTB Vis mer
Publisert

«One Tree Hill» skuespillerinnen Jana Kramer (36) og mannen Mike Caussin (33) deler ærlig om utfordringene i ekteskapet etter at førstnevnte mottok en mystisk direktemelding. Dette avslører paret i en nylig episode av sin podkast «Whine Down».

Ekteparets tid sammen har nemlig ikke vært en dans på roser. En tidligere utroskapsskandale og Caussins sex-avhengighet skal ha vært med på å tøye forholdets tålegrense.

I september 2016 separerte de seg etter at Caussin hadde vært utro, men paret ble gjenforent i 2017 og fornyet ekteskapsløftene samme året. Den tidligere NFL-spilleren skal ha fått behandling for sex-avhengighet i mellomtiden, ifølge People.

Kramer har også åpnet opp om mengden spontanaborter de har gjennomlevd helt siden paret først ble sammen.

I den nevnte episoden av ekteparets podkast, forklarer Kramer at hun hadde fått tilsendt en direktemelding der det sto som følger: «Mike var utro igjen, beklager.»

Kontoen som sendte meldingen hadde ingen følgere, og derfor bestemte Kramer seg for å ta kontakt med kvinnen. «Jeg gikk inn på profilen, og brukeren hadde null følgere. Det virket som at hun akkurat hadde opprettet profilen, så jeg tok kontakt,» sier Kramer i podkastepisoden.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Mangel på tillit

I ekteparets podkast forklarer Kramer at hun ble tatt på senga av meldingen. Den første gangen Caussin var utro, skal hun nemlig også ha fått en direktemelding.

- Det som suger mest er at jeg ikke automatisk kan tenke: Jeg kan stole på ham 1000%, han hadde aldri gjort det, sier Kramer i podkasten.

BERG- OG DALBANE: Dette er ikke første gangen Mike Caussin har blitt anklaget for å være utro mot Jana Kramer, men paret har likevel valgt å holde sammen. Foto: Drew Altizer Photography/ REX/ Shutterstock/ NTB
BERG- OG DALBANE: Dette er ikke første gangen Mike Caussin har blitt anklaget for å være utro mot Jana Kramer, men paret har likevel valgt å holde sammen. Foto: Drew Altizer Photography/ REX/ Shutterstock/ NTB Vis mer

Lette etter bevis

TooFab skriver at kvinnen som sendte meldingen til Kramer, hevder å være venn med kvinnen som Caussin skal ha vært utro med. Etter at Kramer tok kontakt, skal kvinnen også ha forklart at Caussin har en «hemmelig enhet» der han kontakter elskerinnene sine, noe Kramer innrømmer at «alltid har vært en frykt» for henne.

- Jeg søkte gjennom hele huset, sier 36-åringen i podkastepisoden, og legger til:

- Jeg leter, men hva er det jeg driver med? Jeg begynner å bli gal, fortsetter hun.

Kramer skal ha spurt om bevis fra kvinnen, men hun skal ikke ha fått lov av venninnen til å dele noe. Etter at advokater ble involvert, ble kvinnens konto slettet.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Har en rar form for PTSD

Senere i podkasten innrømmer Kramer at hun synes det var vanskelig å ta opp anklagene med mannen sin, i frykt for at han skulle lyve om situasjonen.

- Jeg har nesten en sånn rar form for PTSD (Posttraumatisk stresslidelse, journ.anm.), der jeg går gjennom direktemeldingene mine og prøver å se om sannheten skal komme fram der igjen, forklarer hun i episoden.

Hun forteller også at Caussin prøvde å lyve til henne den første gangen han var utro, men da hadde hun bevis hun kunne konfrontere ektefellen sin med.

MOR: «One Tree Hill»- stjernen, som har to tidligere skilsmisser bak seg, giftet seg med Mike Caussin i 2015. Nå har de to barn sammen, Jace (1) og Jolie (4) Foto: Broadimage/ REX/ NTB
MOR: «One Tree Hill»- stjernen, som har to tidligere skilsmisser bak seg, giftet seg med Mike Caussin i 2015. Nå har de to barn sammen, Jace (1) og Jolie (4) Foto: Broadimage/ REX/ NTB Vis mer

Denne gangen konfronterte hun Caussin kvelden før podkastinnspillingen.

- Det suger at hun ikke kan stole på meg automatisk. Det suger at handlingene mine i fortiden har skapt dette problemet i forholdet, forklarer ektefellen i podkastepisoden.

Han understreker også at han ikke klandrer henne for konfrontasjonen, fordi hun fortsatt prøver å finne ut av ting.

Fortsatt usikker

I podkasten innrømmer Kramer at hun fortsatt er i tvil om mannen har vært utro, men et av de nyligste Instagram-bildene hennes tilsier at hun har tillit til Caussin.

«Stoler du på Mike? Dette er det spørsmålet jeg får oftest i Instagram-meldingene mine. Svaret er: Ja, i dag gjør jeg det.» skriver hun under bildet der paret smiler i solnedgangen.

LEI: Jana Kramer forteller at ektefellen har forklart sin del av sannheten, og at det ikke er hennes jobb å leke detektiv. Foto: David Buchan/ REX/ NTB
LEI: Jana Kramer forteller at ektefellen har forklart sin del av sannheten, og at det ikke er hennes jobb å leke detektiv. Foto: David Buchan/ REX/ NTB Vis mer

Hun kritiserer videre mennesker som har behov for å rote med hodene til paret, og skape problemer for dem. «Triste mennesker føler behov for å såre andre», skriver hun.

LES OGSÅ: Slik ser ikke «One Tree Hill»-stjernen ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer