- Sjokkert av nakenbildene

Marielle Mathiassen snakker ut om nakenbildene, Pepsi-reklamen og sjalusi. Se video!

SJOKKERT: Marielle Mathiassen fikk "kaffen i halsen" da The Sun publiserte nakenbildene av henne. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
SJOKKERT: Marielle Mathiassen fikk "kaffen i halsen" da The Sun publiserte nakenbildene av henne. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske glamourmodellen Marielle Mathiassen (20) ble verdenskjent gjennom sin rolle i svenske Basshunters mye omtalte musikkvideo "Now you`re gone".

Sammen med Aylar Lie og Silje Lian strippet Marielle ned til undertøyet i den dampende hete videoen. 

De sexy klippene satte mange britiske menn i fyr og flamme, og det varte ikke lenge før The Sun trykket bilder av den norske jenta - splitter naken.

Se saken her (Ekstern lenke).

Se videointervju med skjønnheten nederst i saken!

- Viste ikke underlivet
- Jeg ble veldig sjokkert, jeg visste jo ikke at de skulle trykke bildene. Men jeg vil ikke si at jeg har kastet klærne i The Sun da, bildene ble tross alt tatt ett år før - mens de tydeligvis ble solgt til The Sun i forbindelse med Basshunter-videoen, forteller 20-åringen til Seher.no.

Marielle begynte modellkarrieren sin for rundt halvannet år siden, og er knyttet til byrået MSR.no, som tidligere har hatt Aylar, Triana Iglesias, Helene Rask og Lene Alexandra i stallen sin.

Men til tross for nakensjokket i den engelske tabloidavisen: Marielle står for alt hun har gjort.

- Ja, det gjør jeg. Det første jeg tenkte på da disse bildene kom var familie og venner, og hva de kom til å tenke. Men jeg har ikke fått negativ respons i det hele tatt. Og man så aldri underlivet mitt da, gliser den blide Fredrikstad-jenta.

- Noe helt nytt
Marielle Mathiassen kan mer enn å kaste klærne. Nå skal den norske modellen fronte Pepsis reklamekampanje på nett. Videoen med den lettkledde jenta - der hun har på seg en kort hvit shorts og en liten topp - ble spilt inn forrige uke, og vises, mest sannsynlig for første gang i april.
- Reklameinnspilling er helt nytt for meg, men jeg synes det var morsomt - og ikke minst spennende å møte nye mennesker.

Marielle fikk Pepsi-jobben etter å ha deltatt på audition. I videoen drikker hun fra en flaske mens hun prøver å se mest mulig sexy ut.

- Ikke flaut
- Sett bort fra Pepsi-reklamen, hvorfor valgte du å bli glamourmodell?

- Jeg fikk en forespørsel om å prøve meg, og syntes vel at det hørtes ganske spennende ut. Jeg liker å vise meg fram. Derfor tok jeg sjansen, og alt gikk sin gang.

Synes du ikke det er flaut å kaste klærne foran en fotograf?

- Nei, ikke i det hele tatt, det blir etter hvert en vanesak. Først og fremst tenker jeg vel at fotografene jo har sett det meste før, kropp er tross alt en naturlig ting. Jeg føler meg komfortabel i undertøy, jeg.

Liker mørke menn
Marielle Mathiassen jobber som salgskonsulent ved siden av modellyrket. I tillegg har hun trent turn siden hun var tre år gammel.

- Jeg trener opptil fem ganger i uka. Først og fremst turn - men styrke og kondisjon er jo en stor del av selve turningen, da, sier Marielle, som ellers nyter livet som singel for tiden.

- Det ble slutt med kjæresten for cirka et halvt år siden, men det var ikke glamourkarrieren min som var skyld i at det skar seg - det var heller andre grunner. Men det er ikke til å legge skjul på at det lett kan oppstå litt sjalusi når jeg gjør som jeg gjør, derfor er det viktig for meg at min fremtidige kjæreste tar meg for den jeg er - og aksepterer at dette er et valg jeg har tatt.

- Og hvordan ser Marielles drømmemann ut?

- Han skal ha sjarm, i tillegg til at menn tross alt skal være menn. Jeg liker kjekke, mørke menn, som helst er positive og som liker å gjøre ting. Og han må ta vare på meg.

Og 20-åringen har nok å gjøre de neste månedene. Hør bare:

- Til England på fotojobb
- Fotografering pressebilder
- Til Storefjell for å være finalist i Vi Menn-kåringen av årets "Vi Menn-pike"
- Fotooppdrag for Gatebil
- Fotooppdrag i australsk magasin

LES OGSÅ: Populære norske piker

Musikkvideoen kan du se her (Ekstern lenke).

Se videointervju med Marielle under:

[obj:media:6165]