Kim Kardashian:

Sjokkert av nakenbilde-anklagene

Den kjente realitystjernas fotograf i nakenbilde-skandale.

REAGERER: Den siste tida har det kommet en rekke beskyldninger mot kjendisfotografen Marcus Hyde. Nå tar Kim Kardashian bladet fra munnen om den mye omtalte skandalen. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Den siste tida har det kommet en rekke beskyldninger mot kjendisfotografen Marcus Hyde. Nå tar Kim Kardashian bladet fra munnen om den mye omtalte skandalen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den berømte realityprofilen Kim Kardashian (38) er ikke fremmed for å skape overskrifter. 38-åringen, kjent for sin deltakelse i realityserien «Keeping Up With The Kardashians», har fått oppmerksomhet og kritikk for det meste - enten det gjelder hennes egen midje eller retusjeringstabber i sosiale medier.

Nå er det imidlertid Kardashian selv som retter sylskarp kritikk - og det mot hennes private fotograf -kjendisfotografen Marcus Hyde.

Han ble for et par dager siden anklaget av flere kvinner for å ha forsøkt å bestikke dem til å sende nakenbilder av seg selv.

Realityprofilen og Hyde har samarbeidet gjennom mange år. Han har også jobbet tett med og tatt bilder av andre kjendiser som rapperen Kanye West (42) og den verdensberømte artisten Ariana Grande (26).

Saken har blitt bredt omtalt i den internasjonale sladrepressen, og har også vekket reaksjoner blant stjernene. Kim Kardashian har nå gått ut mot fotografen i et innlegg på Instagram, hvor hun blant annet uttrykker at hun er sjokkert og lei seg over anklagene som nå er blitt offentliggjort.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

Ba om nakenbilder

Ifølge Huffington Post skal Kardashian nå ha brutt båndene til den kjente fotografen.

- Jeg har lest alle meldingene og historiene fra kvinner som angår upassende oppførsel fra en fotograf jeg tidligere har jobbet med, skrev Kardashian på Instagrams historiefunksjon på tirsdag.

Kjendisfotografens påståtte oppførsel skal ifølge avisa ha skjedd på bildedelingstjenesten Instagram.

Det var søndag i forrige uke at modellen Sunnaya Nash delte en rekke skjermbilder av en samtale med Hyde på Instagrams meldingsfunksjon.

BEKJENTE: Her er Marcus Hyde avbildet sammen med Kim Kardashian. Han har ved flere anledninger fotografert realitystjernen. Foto: Skjermdump fra Instagram
BEKJENTE: Her er Marcus Hyde avbildet sammen med Kim Kardashian. Han har ved flere anledninger fotografert realitystjernen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I meldingsutvekslingen kommer det fram at kjendisfotografen spurte modellen om nakenbilder, etter at modellen svarte på Hydes etterlysning etter modeller til en helt vanlig fotografering.

Kjendisfotografen skrev først at han kunne ta bilder av Nash gratis - for så å trekke tilbake tilbudet da det viser seg at hun ikke vil sende ham nakenbilder.

Hyde har blitt svært kjent etter å ha reist verden rundt sammen med den kjente Jenner/Kardashian-familien - og skal ganske nylig også ha vært med på Kylie Jenners reise til den eksotiske øya Bali.

Hyde har også jobbet tett med andre stjerner som Ariana Grande, Bella Thorne, artisten Childish Gambino og Jhené Aiko.

I innlegget på Instagram forklarer Kardashian videre at hun tidligere bare har hatt gode erfaringer med fotografen.

- Mine erfaringer med fotografen har alltid vært profesjonelle, og jeg er dypt sjokkert, lei meg og skuffet over å høre at kvinner har så ulike erfaringer, fortsetter realityprofilen.

- Jeg støtter enhver kvinnes rett til ikke å bli trakassert, spurt om eller bli presset til å gjøre noe de ikke er komfortable med. Vi kan ikke tillate at slik type oppførsel går upåaktet hen, og jeg støtter dem som snakker ut, fortsatte Kardashian.

TEMPERATUR: Det ble godt og varmt da Kim Kardashian West og Kourtney Kardashian skulle planlegge døtrenes bursdag. Video: E! Vis mer

Hardt ut

Popstjerna Ariana Grande har også gått hardt ut mot kjendisfotografen, etter at Nash delte de oppsiktsvekkende innleggene om Hyde på Instagram.

Grande nevnte ingen ved navn, men de fleste har tolket det som et stikk til kjendisfotografen.

AVSLØRER: Det har vært måneder med spekulasjoner, men nå kan det se ut til at Kim Kardashian endelig har avslørt hva hennes fjerde barn skal hete. Vis mer

- Kjære modeller/artister i Los Angeles/ hvor som helst. Jeg har akkurat lest noen sjokkerende og hjerteskjærende historier. Jeg hater at dette er et tema, men vær så snill - ikke bli fotografert av fotografer som får deg til å føle deg ukomfortabel eller som får deg til å føle at du er nødt til å kle av deg hvis du ikke ønsker det, skrev 26-åringen.

I innlegget oppfordrer Grande alle til å ta vare på hverandre, og hun benytter også anledningen til å tagge fotografer hun har hatt en positiv erfaring med tidligere.

Marcus Hyde holder foreløpig tett om påstandene.

LES OGSÅ: Avslører sannheten bak bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer