Vera Wang:

Sjokkeres over designerens alder

Flere har vanskelig for å tro motedesignerens virkelige alder.

HOLDER SEG GODT: Den «evigunge» motedesigneren Vera Wang står bak en rekke stjernekreasjoner. Her sammen med Kim Kardashian på en galla i New York i oktober 2019. Foto: NTB scanpix
HOLDER SEG GODT: Den «evigunge» motedesigneren Vera Wang står bak en rekke stjernekreasjoner. Her sammen med Kim Kardashian på en galla i New York i oktober 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske motedesigneren Vera Wang har hatt kometkarriere siden hun sluttet på universitetet. Da gikk hun nemlig rett inn i rollen som redaktør i motemagasinet Vogue.

Der ble hun i 17 år, før hun jobbet to år i Ralph Lauren. Deretter startet hun sitt eget klesmerke.

Hun står bak en rekke brudekjoler og rød løper-kreasjoner for verdens største stjerner. Selv om det er hennes elegante kjoler som får mest oppmerksomhet i pressen, er det nå henne selv om står for overskriftene.

Etterlyser svar

Hun la nylig ut et bilde på Instagram der hun er ikledd sports-bh og kort shorts, noe som fikk flere til å sperre opp øynene. Med mageruter og tilsynelatende silkeglatt hud er det én ting som får flere til å reagere.

Se dette innlegget på Instagram

Category is... Backyard bling 🧡💎 ✨

Et innlegg delt av VERA WANG (@verawanggang)

Wang fyller nemlig 71 år i juni.

Én følger skrev en Twitter-melding hvor hun viste tydelig overraskelse over informasjonen.

«Den bitchen Vera Wang er 70 år?!?!», skrev vedkommende.

Motedesigneren fikk med seg innlegget, og repostet det med følgende svar:

«Faktasjekk: Sant»

Innlegget har skapt furore på Twitter, og flere spekulerer på om Wang rett og slett har oppdaget ungdomskilden. Andre foreslår at designeren er en vampyr, én mistenker at 70-åringens diett består av nyfødte babyer. Felles for de fleste er at de uttrykker et sterkt ønske om å få oppskriften.

VEKKER OPPSIKT: Vera Wang, her avbildet på BAFTA-utdelingen i London i februar. Foto: NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: Vera Wang, her avbildet på BAFTA-utdelingen i London i februar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Om det ligger en åpenbar hemmelighet bak Wangs ungdommelige utseende, har hun i alle fall ikke røpet den. Hun tar imidlertid den overveldende responsen med godt humør.

«Dere er altfor morsomme. For snille. Takk for all kjærligheten», skriver hun i et ferskt innlegg.

Det bør imidlertid også nevnes at selv om Wang utvilsomt holder seg godt, er huden hennes påfallende glatt og jevn på bildene - noe som kan indikere at 70-åringen også har fått hjelp av bilderedigering.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

Stjernedesigner

Wang har sjelden vekket oppmerksomhet med privatlivet sitt, men i 2012 sto hun for flere overskrifter da det ble kjent at hun og ektemannen Arthur Becker skulle skilles. De hadde da vært gift siden 1989. Det tidligere ekteparet har to adoptivdøtre sammen - Cecilia og Josephine.

- Han er en som alltid kommer til å være i livet mitt, uttalte hun i 2013, ifølge PageSix.

Wang verner om privatlivet, men har tilsynelatende vært singel siden hun ble skilt.

Lene Orvik deler åpenhjertig om fortiden i sin nye podcast, men når det kommer til kjærlighetslivet sitt i dag, er hun hakket mer hemmelighetsfull. Vis mer

Wang står bak flere legendariske brudekjoler, blant annet Kim Kardashians tre (!) brudekjoler da hun giftet seg med Kris Humphreys i 2011.

I VERA WANG: Ariana Grande iført en kreasjon fra Vera Wang på den stjernespekkede Met-gallaen i 2018. Foto: NTB scanpix
I VERA WANG: Ariana Grande iført en kreasjon fra Vera Wang på den stjernespekkede Met-gallaen i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kreasjonene er også selvsagte «gjester» på glamorøse tilsetninger som Oscar-utdelingen og Met-gallaen.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Og heller ikke i år skuffet kjendisene. Vis mer

LES OGSÅ: Se de ville stjerneantrekkene fra etterfestene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer