Grimes:

Sjokkerer
med nytt bilde

Operasjonen vekker oppsikt.

SJOKKERER: Grimes og Elon Musk er kjent for sine spesielle påfunn. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
SJOKKERER: Grimes og Elon Musk er kjent for sine spesielle påfunn. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tidligere paret Elon Musk (51) og artisten Grimes (34), hvis virkelige navn er Claire Elise Boucher, er ikke ukjente med å sjokkere.

Stjernene satte fyr på Internett da de erklærte at deres sønn skulle bære navnet X Æ A- 12, senere X Æ A-Xii (2), og igjen da datteren kom til verden med navnet Exa Dark Sideræl.

For kort tid siden vekket Grimes oppsikt med et ønske om en helt spesiell operasjon. Tobarnsmoren uttalte nemlig at hun ønsket å operere på både alveører og vampyrtenner. Det meldte blant andre People.

Nå sjokkerer Grimes igjen fansen da hun lørdag la ut et bilde på Twitter med teksten «Jeg har gjort noe helt sykt».

På bildet er hun bandasjert rundt hele hodet, og er iført en blå sykehusskjorte.

Etterfulgt skriver hun en lengre tweet hvor hun forteller hvordan hun har fullført sin «siste sang på den plastikkirurgiske klinikken», ifølge Daily Mail.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført fem rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Reaksjonene på bildet har ikke latt vente på seg. Blant annet skriver en «Fikset du ørene??» i store bokstaver, mens en annen skriver «Gleder meg til å se det fine resultatet», etterfulgt av en emoji av et øre.

«Du fikk alveørene. Jeg trodde du tullet. Gleder meg til å se», skriver en tredje.

Grimes har ikke selv bekreftet at hun har operert ørene.

Svarte eksen på Twitter

Det var først på Twitter artisten luftet tankene om å endre på utseendet sitt for noen uker siden. Der kunne Grimes fortelle at hun hadde hatt en time med en «kjempegod plastisk kirurg» for to år siden fordi hun trodde «hun ville forandre på ting når hun kom i midten av 30-årene», selv om hun aldri fulgte opp timen.

«Noen ansiktsmodifikasjoner som dere tenker ville kledd meg?» spurte hun sine over en million Twitter-følgere, og etterspurte samtidig tips til kirurger som kan oppfylle ønsket om både vampyrtenner og alveører.

SIDERÆL: Elon Musk og artisten Grimes offentliggjorde at deres datter heter Exa Dark Sideræl, et navn verken navneforskere eller Språkrådet har hørt om. Vis mer

«Og: Har noen fått utført alveører med et bra resultat?», spurte stjernen i en annen Twitter-melding.

Noen følgere svarte støttende, mens andre var mer skeptisk til den utradisjonelle operasjonen. Deriblant Musk, som svarte eksen på Twitter.

«Ulempene med alveøre-operasjon er nok flere enn fordelene», skrev han da.

«Semi-separert»

Musk og Boucher ble først koblet sammen i 2018 gjennom Twitter, og debuterte sammen som kjærester på Met Gala samme år.

To år senere fikk de sitt første barn sammen, sønnen X Æ A- Xii, og i desember året etter kom datteren Exa Dark Sideræl til verden via surrogat.

Flere har klødd seg i hodet av stjernenes sivilstatus, som har vist seg å være vanskelig å følge med på.

Til tross for at Musk tidligere har uttalt at de er «semi-separert», men «fremdeles elsker hverandre», har artisten omtalt ham som kjæresten sin, til tross for at de bor i separate hjem.

I mars kom det frem på Twitter at de hadde «slått opp igjen».

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer