«Dynastiet»-stjernen

Sjokkerer på nye bilder

Det er ikke mye som minner om stjernen som prydet gutterommene på 90-tallet.

SJOKKBILDER: Stjernen er nesten ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX
SJOKKBILDER: Stjernen er nesten ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX Vis mer
Publisert

De siste tiårene har ikke fart godt med Heather Locklear (60), blondinen som ble verdensberømt gjennom rollen som Sammy Jo i «Dynastiet» på 80-tallet.

På dette bildet kommer hun i full fart ut fra et marked i Calabasas med sin lille hund Mister på armen. Heather var kledd i en uglamorøs snekkerbukse med store hull i buksebena, og en hvit singlet.

Men det som gjorde henne mest ugjenkjennelig var det oppblåste ansiktet.

Tvunget på avrusning

Ingen skulle tro at dette er damen som på 90-tallet også smeltet flere hjerter gjennom TV-serien «Melrose Place».

Det er to og et halvt år siden hun avsluttet sitt forhåpentligvis aller siste opphold på rehab. Hun har forsøkt å bli rusfri før, men denne gangen ble hun tvunget til et 30 dagers langt opphold av retten.

Det var i 2019 at Heather nådde bunnpunktet i sitt liv. I februar ble hun arrestert for å ha vært voldelig mot kjæresten Chris Heisser (60), samt mot politimannen som forsøkte å arrestere henne.

I juni ble hun arrestert for å ha angrepet en ambulanse-medarbeider som prøvde å hjelpe henne. Og i november samme år ble hun lagt inn etter et psykisk sammenbrudd. I 2020 bestemte retten at hun ikke skulle få fengselsstraff – men tvungen avrusning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.