Rebel Wilson:

Sjokkerer med vektnedgang

Skuespilleren ser bortimot ugjenkjennelig ut på nye bilder.

LETTERE LIVSSTIL: Skuespiller Rebel Wilson har gått ned i vekt, og viser fram sitt nye ytre til fansen sin. Foto: NTB Scanpix
LETTERE LIVSSTIL: Skuespiller Rebel Wilson har gått ned i vekt, og viser fram sitt nye ytre til fansen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den australske skuespilleren Rebel Wilson (39) ble for alvor kjent da hun kapret rollen som den legendariske «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene i 2012, men har også figurert i andre komedier som «Bridesmaids» og «How to be single» opp gjennom årene.

Wilson spiller for det meste i komedier, og har tidligere innrømmet overfor The Telegraph at hun med vilje gikk opp i vekt for å få folk til å le. Hun hadde nemlig oppdaget at en jente som var større enn henne fikk mer latter.

- Jeg bare «Åh, den jenta får mye latter, mye lettere enn meg. Hvorfor?». Fordi, jeg mente ikke hun var mer talentfull enn meg. Jeg husker at jeg tenkte «Jeg tror det er fordi hun er feitere», sa hun til avisen i 2016.

Men, nå kan det se ut til at «Fat Amy» er historie - skuespilleren har nemlig lagt om livsstilen og går mot sunnere tider.

SJOKK: Det siste året har vært tungt for Erlend Elias etter at han mistet faren sin i fjor august. I den nye Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

Fokuserer på helsen

Det er via sin Instagram-konto 39-åringen har sjokkert fans med sin store forvandling. I løpet av de siste ukene har stjernen delt en rekke bilder med følgerne sine, og tilbakemeldingene har absolutt vært positive.

Under et bilde av seg selv i treningstøy på stranden delte Wilson sitt nyttårsforsett.

- Okei, så for meg skal 2020 bli kalt «Helseåret». Så jeg tok på meg treningstøyet og gikk ut, hydrerer bevisst på sofaen akkurat nå og forsøker å unngå sukker og «junk food», noe som er vanskelig etter ferien, skriver hun på Instagram.

Flere av følgerne har bitt seg merke i at Wilson har gått ned i vekt, og påpeker i kommentarfeltet at hun ser bra ut.

- Jeg er så stolt av deg! Du ser fantastisk ut allerede med vektnedgangen. Ikke noe sukker og usunn mat, wow det ville blitt tøft for meg, men jeg har troen på deg, skriver en støttende fan.

- Selv om du er nydelig på insiden er helse det viktigste i livet. Jakt etter det Rebel, kommenterer en annen.

DESEMBER 2019: Rebel Wilson har gått ned i vekt. Foto: NTB Scanpix
DESEMBER 2019: Rebel Wilson har gått ned i vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FEBRUAR 2015: Stjernen er blant annet kjent for rollefiguren «Fat Amy». Foto: NTB Scanpix
FEBRUAR 2015: Stjernen er blant annet kjent for rollefiguren «Fat Amy». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vektnedgangen kommer i kjølvannet av flere år hvor Wilson har sverget på å beholde vekten, nettopp for å være et godt forbilde for overvektige mennesker.

I 2013 fortalte RadarOnline blant annet at skuespilleren hadde gått inn i en pakt med «Bridesmaids»-kollega Melissa McCarthy (49), om at de skulle stå mot slankepresset og unngå å slanke seg.

Nå kan det derimot se ut til at ting har forandret seg, og at Wilson er klar til å gjøre endringer i livsstilen.

Vant i retten

Wilson er i dag blant de fremste skuespillerne innenfor komedie i USA, og har ofte skapt overskrifter med sine drøye stunt. Rampelyset medfører dessverre alt fra uønsket oppmerksomhet til usannheter, noe «Pitch Perfect»-stjernen har erfart.

37-åringen gikk nemlig i 2017 til sak mot den australske ukebladprodusenten Bauer Media, som står ansvarlig for blader som Woman's Day og Australian Women's Weekly, og anklaget dem for ærekrenkelser.

Magasinene i konsernet skal blant annet ha antydet at hun lyver om navnet sitt og alderen, noe 39-åringen fant uakseptabelt. Wilson hevdet nemlig at oppslag som dette har skadet karrieren hennes, og at flere gjeldene kontrakter har blitt kansellert på grunn av ryktene.

Bauer Media ble til slutt dømt og Wilson ble tilkjent en erstatningssum på 28 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: - Jeg har grått av smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer