Kim Kardashian:

Sjokkerer med toppløs-bilde fra toalettet

Det tok ikke lang tid før den nybakte trebarnsmoren sjokkerte fansen på Instagram igjen.

FOTO-OPPTAK: Kim Kardashian under et vågalt foto-opptak i Malibu tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FOTO-OPPTAK: Kim Kardashian under et vågalt foto-opptak i Malibu tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Iført kun en bitte liten glitretruse foreviget Kim Kardashian (37) sitt eget speilbilde - toppløs på et bad.

Og det tok selvfølgelig ikke lang tid før kommentarene haglet. Noen la spesielt merke til toalettpapiret som kan skimtes i bakgrunnen, mens andre var mer opptatt av Kims figur.

📸

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Det der er litt av et heldig dopapir,» skrev an fan. Andre hetset seg opp over hvorfor Kim føler seg nødt til å kle av seg foran kamera hele tiden. En skriver: «Mannen din må skamme seg,» mens en annen kommenterer: «Wow, utrolig hva penger kan gjøre.»

TILDEKKET: Kim dekker seg til mellom opptakene i Malibu. Foto: NTB Scanpix
TILDEKKET: Kim dekker seg til mellom opptakene i Malibu. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I en artikkel på Daily Mail spekuleres det i om Kim har lagt ut bilde for å vise at hun er i bedre form enn det de siste bildene av henne har vist. Hun ble nemlig fotografert under en fotoshoot i Malibu den 18. januar, der realitystjernen så større ut enn det hun gjør på selfien.

Kim skrev ikke noe mer ved siden av bildet. Hun la kun ut et ikon av et knipsende kamera.

- Ofte halvnaken

Det er heller ikke første gang «Selfish»-stjernen har lagt ut nakenbilder av seg selv. For reality-dronningen har aldri vært redd for å by på seg selv overfor sine 106 millioner følgere på Instagram.

Night Cap

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Det er bare seks dager siden hun la ut et bilde av seg selv toppløs i sengen. Under bildet skrev hun «Night Cap».

Rise & Grind

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Og tidligere i januar la hun ut enda et bilde av seg selv toppløs i sengen. Her fikk hun over 55 000 kommentarer fra fans som syns bilde var alt fra vakkert og sexy - til irriterende og upassende.

- Naken i et tre

I september i fjor valgte realitystjernen å kaste klærne igjen - men den gangen på et svært originalt vis. I forbindelse med en ny fotobok sto Kim høyt oppe i et tre kun iført støvler. To påmalte stjerner dekket brystvortene til 37-åringen.

- Det er en ære å bli fotografert av Mert og Marcus for boken deres «new book»! 20 år i produksjon! Den er ute 7. september, skrev hun til bildet.

På noen få minutter hanket superstjernen inn godt over en million likerklikk - og kommentarer som: «dette er det mest fantastiske jeg har sett», «du er vakker» og «OMG Goals» preget innlegget.

Kort tid etter dukket det også opp humoristiske memer av stuntet til Kim, som også tok av på sosiale medier.

Kastet klærne i adventskalender.

Helt siden realityserien «Keeping Up With The Kardashians» begynte å rulle over TV-skjermene i 2007, har Kim Kardashian og resten av familien måtte tåle motbør opptil flere ganger.

Men Kim får også mye skryt for sine kreative fotoshoots.

I 2016, kort tid etter det brutale ranet i Paris, dukket Kim Kardashian opp i en «adventskalender» - og fansen lot seg ikke stoppe i rosende ord og komplimenter.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/kjendis/kim-kardashian-er-tilbake-for-fullt-etter-paris-ranet/66286123 Vis mer

Nettstedet Mashable omtalte videoen som et «praktfullt comeback» og var full av lovord om Kims utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

- Tar morsrollen alvorlig

Men det at Kim kler av seg foran kamera for fansen, betyr ikke at hun bryr seg noe mindre om morsrollen. Kim og Kanye har barna North (4), Saint (2) og nyfødte Chicago og ta seg av mellom slagene.

Kim skal ifølge US Weekly være en svært påpasselig mamma. Hun står opp midt på natten selv om «Chi», som de kaller lille Chicago, visstnok sover veldig mye.

Barnet har fått navnet Chicago til ære for Kanyes røtter. Han vokste nemlig opp i Chicago med sin mamma.

Så langt er det mamma Kris Jenner (62) som har hjulpet Kim mest med den nyfødte datteren.

Hun bor i det samme området som Kim og Kanye, «Hidden Hills,» og eier huset på den andre siden av gaten.

Les også: - Kjøpte baby-smokk til 760 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer