Kim Kardashian:

Sjokkerer med toppløs-bilde fra toalettet

Det tok ikke lang tid før den nybakte trebarnsmoren sjokkerte fansen på Instagram igjen.

FOTO-OPPTAK: Kim Kardashian under et vågalt foto-opptak i Malibu tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FOTO-OPPTAK: Kim Kardashian under et vågalt foto-opptak i Malibu tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Iført kun en bitte liten glitretruse foreviget Kim Kardashian (37) sitt eget speilbilde - toppløs på et bad.

Og det tok selvfølgelig ikke lang tid før kommentarene haglet. Noen la spesielt merke til toalettpapiret som kan skimtes i bakgrunnen, mens andre var mer opptatt av Kims figur.

«Det der er litt av et heldig dopapir,» skrev an fan. Andre hetset seg opp over hvorfor Kim føler seg nødt til å kle av seg foran kamera hele tiden. En skriver: «Mannen din må skamme seg,» mens en annen kommenterer: «Wow, utrolig hva penger kan gjøre.»

I en artikkel på Daily Mail spekuleres det i om Kim har lagt ut bilde for å vise at hun er i bedre form enn det de siste bildene av henne har vist. Hun ble nemlig fotografert under en fotoshoot i Malibu den 18. januar, der realitystjernen så større ut enn det hun gjør på selfien.

Kim skrev ikke noe mer ved siden av bildet. Hun la kun ut et ikon av et knipsende kamera.

- Ofte halvnaken

Det er heller ikke første gang «Selfish»-stjernen har lagt ut nakenbilder av seg selv. For reality-dronningen har aldri vært redd for å by på seg selv overfor sine 106 millioner følgere på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer