Sjokkerer med risikabelt kjolevalg

Treningsstjerne Jennifer Nicole Lee kom i forretningsmøte med «usynlig» kjole.

NESTEN NAKEN: Treningsguru Jennifer Nicole Lee holdt på å miste kjolen flere ganger på veien til et forretningsmøte.  Foto: All Over Press
NESTEN NAKEN: Treningsguru Jennifer Nicole Lee holdt på å miste kjolen flere ganger på veien til et forretningsmøte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange forbipasserende i Miami måtte snu seg både én og to ganger da treningsguru Jennifer Nicole Lee (36) kom gående i en minimal, hvit kjole. Den løstsittende kreasjonen hang så vidt på stjernens kropp og det så flere ganger ut til at den skulle falle av. «»

Den lårkorte kjolen var helt åpen i ryggen og avslørte at Lee hadde lagt BH-en igjen hjemme. Utrolig nok klarte hun å vise frem sin flotte figur, men lot samtidig noe være igjen til fantasien.

Jennifer ble treningskjendis etter at hun raskt gikk ned 40 kilo etter fødselen av sitt andre barn. Dette inspirerte henne til å skrive flere treningsbøker og spille inn trenings DVD-er.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mistet 18 kilo på 10 måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer