SJOKKERTE SEERNE: Rikmannspiken Jules Kirby håper at hun skal bli den nye Paris Hilton ved å la et TV-team dokumentere hverdagen hennes. Men den første episoden førte til at hun har blitt skjelt ut i mediene etter en rekke rasistiske uttalelser.
SJOKKERTE SEERNE: Rikmannspiken Jules Kirby håper at hun skal bli den nye Paris Hilton ved å la et TV-team dokumentere hverdagen hennes. Men den første episoden førte til at hun har blitt skjelt ut i mediene etter en rekke rasistiske uttalelser.Vis mer

Sjokkerer med rasist-uttalelser

TV-stjernen gjorde narr av fargete, jøder, homofile og fete mennesker - i samme program!

SEHER.NO: Etter at TV-serien «Gossip Girl» har gjort suksess verden rundt, håper sosietetspiken Jules Kirby at en dokusåpe fra virkelighetens rikmannsliv skal gjøre henne til en like stor stjerne.

Men etter det første programmet er det hverken kjærlighetslivet eller shopping-vanene til blondinen som har skapt overskrifter i USA.

Over 2,5 millioner TV-seere ble nemlig sjokkerte vitner til at Kirby sjikanerte alt fra fargete personer og jøder til fete mennesker foran TV-kameraene.

- Vennene mine er for det meste ikke homoseksuelle, eller lite attraktive og fete mennesker, er et av utsagnene som har satt sinnene i kok.

Se video fra «High Society» og hør Kirbys kontroversielle uttalelser her (ekstern lenke).

Kirby sa ifølge RadarOnline.com at hun også ofte bruker det nedsettende ordet «nigger» om fargete mennesker, og at hun kun er interessert i å date hvite gutter.
 
- Jeg har ikke en sensurknapp. Hvis en fyr kan si «hore», burde jeg få si «nigger». Jeg sier det som jeg sier «dude».

- Hvis jeg har venner som er jøder, gjør jeg ofte narr av dem, og det er OK, sa hun også i programmet.

Den kontroversielle oppførselen har blant annet ført til at hun ble kastet ut fra et hotell hun bodde på, mens TV-kameraene gikk.

Men selv om Kirby har hevdet det er TV-selskapet som har gått inn for å få henne til å se dum ut, viser hun lite tegn på å endre oppførselen sin.

I en epost-samtale med sin produsent, ba hun ifølge Radaronline.com om å få sendt over et bilde av ham, for å se om han var hvit eller ikke.

Andrew Glassman, som er en av produsentene, avviser alle påstander om at de står bak de rasistiske uttalelsene.

- Vi har ikke skrevet dem, og støtter dem heller ikke. Folk vil få se at dette får flere konsekvenser, sier han til nettstedet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: Bannlyst etter rasehets