Tristian Thompson og Khloé Kardashian:

Sjokkerer med nytt trekantdrama

Modellen Sydney Chase hevder hun har hatt en flørt med Tristan Thompson.

BESKYLDNINGER: Instagram-modellen Sydney Chase påstår at hun har hatt et forhold med Tristan Thompson. Her er han med Khloé Kardashian i 2019. Foto: Shutterstock / REX / NTB
BESKYLDNINGER: Instagram-modellen Sydney Chase påstår at hun har hatt et forhold med Tristan Thompson. Her er han med Khloé Kardashian i 2019. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer
Publisert

De siste månedene har det versert heftige rykter om at realitystjernen Khloé Kardashian (36) og basketballproffen Tristan Thompson (30) har funnet tilbake til hverandre.

I midten av mars delte «Keeping Up With The Kardashians»-profilen en kjærlighetshyllest til Thompson på 30-årsdagen hans - noe mange tolket som en endelig bekreftelse på at de har blitt sammen igjen. Duoen har ikke selv bekreftet gjenforeningen, men de har i hvert fall en langt bedre tone nå enn da forholdet raknet for to år siden.

Da var Thompson involvert i en skikkelig utroskapsskandale med Kylie Jenners (23) bestevenninne Jordyn Woods (23). De skal bare ha kysset, men hendelsen endte likevel i et bittert samlivsbrudd, offentlig krangling og utallige overskrifter i sladrepressen.

Nå skal Thompson være involvert i nok et trekantdrama.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Sa han var singel

Samtidig som basketballspilleren etter sigende har fått et svært godt forhold til Kardashian igjen, hevder Instagram-modellen Sydney Chase at hun hadde en flørt med ham i januar i år, ifølge Page Six.

Den oppsiktsvekkende avsløringen kom på bordet da Chase ble intervjuet i den amerikanske podkasten «No Jumper» nylig. På appen TikTok hevdet hun også mandag at ryktene er sanne, og at Thompson har vært i kontakt med henne nylig.

- Sist gang vi hadde kontakt - bortsett fra da han tekstet meg etter at han fant ut av intervjuet - var dagen etter bursdagsselskapet til datteren hans, hevdet hun på appen, ifølge Page Six.

Kardashian og Thompsons datter True fylte tre år 12. april, og da arrangerte førstnevnte et selskap. Thompson var imidlertid ikke til stede fordi han spilte kamp i Boston.

Chase hevdet videre på TikTok at hun og Thompson traff hverandre for første gang i november i fjor. Modellen skal imidlertid ha valgt å avslutte relasjonen da hun fant ut at han var i et forhold. Trolig dreier dette seg om Khloé Kardashian.

I den aktuelle podkasten hevdet hun også at Thompson skal ha fortalt henne at han var singel. De traff hverandre jevnlig frem til Chase skal ha funnet ut at han var i et forhold med en annen.

Verken Khloé Kardashian eller Tristan Thompson har uttalt seg om saken.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Utroskapsskandale

Som nevnt hersker det tvil om Kardashian og Thompson er sammen eller ei, men på bursdagen hans i mars delte førstnevnte i hvert fall en aldri så liten kjærlighetserklæring:

«De som er ment for hverandre er de som går gjennom alt som er laget for å ødelegge dem, og kommer enda sterkere ut av det enn det de var», skrev hun.

Hun fortsatte:

«Takk for at du har vist meg alt du sa du skulle vise meg, for faren du er. Og for den beste vennen jeg har i deg. Jeg er takknemlig for at jeg kan gjøre absolutt ingenting sammen med deg og at det likevel føles ut som alt».

Videre skrev realitystjernen at hun håpet Thompson vet hvor elsket han er av henne og mange andre.

«Gratulerer med dagen, TT. Velkommen til 30. Jeg kan nesten ikke vente til alle minnene vi skal skape sammen. Dette er når livet begynner å bli bra», skrev 36-åringen avslutningsvis.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

I 2018 fikk duoen sitt første barn sammen, da de kunne ønske datteren True Thompson velkommen til verden. Kort tid før fødselen ble Tristan imidlertid fanget på film mens han var utro mot Kardashian. I februar året etter var han involvert i nok en utro-skandale.

Da ble han sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods, som var bestevenninnen til Khloé Kardashians lillesøster, Kylie Jenner.

LES OGSÅ: Dette sier de om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer