Bianca Ingrosso:

Sjokkerer med nytt bilde

Bianca Ingrossos følgere får bakoversveis over synet av influenseren på Instagram-bilde.

SJOKKERER: Influenser, entreprenør og TV-profil Bianca Ingrosso får følgerne til å måpe etter at hun la ut dette bildet av seg selv på Instagram. Mange mener 25-åringen ikke ligner på seg selv. Foto: Bianca Ingrosso/Instagram
SJOKKERER: Influenser, entreprenør og TV-profil Bianca Ingrosso får følgerne til å måpe etter at hun la ut dette bildet av seg selv på Instagram. Mange mener 25-åringen ikke ligner på seg selv. Foto: Bianca Ingrosso/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-personlighet og influenser Bianca Ingrosso (25) er et av Sveriges kanskje mest kjente fjes.

Ingrosso har også slått seg stort opp som eier av sminkemerket Caia. Til de 1,1 millioner følgerne på sin Instagram-konto deler hun jevnlig glimt fra hverdagslivet, samtidig som hun også markedsfører Caia-produktene sine - gjerne selv som modell i kampanjer.

View this post on Instagram

My youngest baby 🐶

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Nylig la toppinfluenseren ut et bilde av seg selv for å promotere nettopp sminkemerket. Ingrosso ser forførerisk inn i kameraet, samtidig som hun viser frem to Caia-produkter.

- Ser ikke ut som deg

Bildet går imidlertid ikke upåaktet hen blant 25-åringens følgere, som ifølge svenske Hänt synes hun ikke ligner på seg selv.

«Så rar hun ser ut ... hva har hendt med fjeset?», spør en.

«Du ser helt hoven ut i ansiktet», skriver en annen.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

«Men herregud, så ulik du er deg selv på dette bildet! Trodde først at det var noen som forsøkte å ligne på deg», skriver en tredje.

Entreprenøren får likevel støtte fra enkelte, som mener at hun kanskje bare har brukt sminkekosten noe for mye.

«For noen motbydelige mennesker som finnes i kommentarfeltet», kommenterer en følger.

«Alvorlig talt, mennesker. Slutt å tro at dere har retten til å kommentere andre menneskers utseende. Hun er en fantastisk ung kvinne og fortjener ikke denne oppførselen! (Skam dere!)», lyder det fra en annen støttende stemme.

«Wahlgrens värld»-profilen har i skrivende stund ikke ytret seg om utseendekritikken.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Ikke fremmed for inngrep

Det er ingen hemmelighet at Bianca Ingrosso tidligere har tatt kosmetiske inngrep som fillers i leppene og under øynene.

Sistnevnte injeksjon er kanskje ikke det mest vanlige, men den svenske stjernen har hevdet at hun gjør det for å se mer våken ut. «De mørke posene forsvinner», har hun tidligere hevdet.

Likevel er det ikke alltid ting går etter planen, noe Ingrosso smertelig har fått erfare. I en YouTube-video i fjor fortalte TV-profilen om det planlagte inngrepet.

- Jeg skal fikse fillerne jeg har under øynene. Fillers kan nemlig vandre, som man sier, altså at de går nedover, og jeg tror at mine har vandret ned hit, sa hun, og tok seg i ansiktet.

Ifølge henne selv hadde den injiserte restylanen havnet noen centimeter lavere enn der den egentlig skulle ha vært. Det medførte at de mørke ringene under øynene slett ikke var borte, og at alt injeksjonene førte til var at hun hadde fått mer «pløsete» kinn.

- Her kjenner jeg det. Her er de, og det er ikke der jeg vil ha dem, fortalte hun i videoen.

LES OGSÅ: - Dere er ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer