Bianca Ingrosso:

Sjokkerer med nytt bilde

Bianca Ingrossos følgere får bakoversveis over synet av influenseren på Instagram-bilde.

SJOKKERER: Influenser, entreprenør og TV-profil Bianca Ingrosso får følgerne til å måpe etter at hun la ut dette bildet av seg selv på Instagram. Mange mener 25-åringen ikke ligner på seg selv. Foto: Bianca Ingrosso/Instagram
SJOKKERER: Influenser, entreprenør og TV-profil Bianca Ingrosso får følgerne til å måpe etter at hun la ut dette bildet av seg selv på Instagram. Mange mener 25-åringen ikke ligner på seg selv. Foto: Bianca Ingrosso/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-personlighet og influenser Bianca Ingrosso (25) er et av Sveriges kanskje mest kjente fjes.

Ingrosso har også slått seg stort opp som eier av sminkemerket Caia. Til de 1,1 millioner følgerne på sin Instagram-konto deler hun jevnlig glimt fra hverdagslivet, samtidig som hun også markedsfører Caia-produktene sine - gjerne selv som modell i kampanjer.

Nylig la toppinfluenseren ut et bilde av seg selv for å promotere nettopp sminkemerket. Ingrosso ser forførerisk inn i kameraet, samtidig som hun viser frem to Caia-produkter.

- Ser ikke ut som deg

Bildet går imidlertid ikke upåaktet hen blant 25-åringens følgere, som ifølge svenske Hänt synes hun ikke ligner på seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer