Madonna:

Sjokkerer med nytt bilde

Popstjernen får mange til å sperre opp øynene på Instagram.

STOR OPPSTANDELSE: Superstjernen Madonna får stor oppmerksomhet for sitt nylige bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix
STOR OPPSTANDELSE: Superstjernen Madonna får stor oppmerksomhet for sitt nylige bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Madonna (61) slo gjennom som artist på 1980-tallet, har hun hatt en formidabel karriere og har produsert hitlåter etter hitlåter. Popstjernen er dessuten kjent for sine storslagne sceneopptredelser.

En av disse fremførelsene har ført til at hun nå har blitt skadet. Tirsdag delte nemlig «Like a Virgin»-stjernen et bilde av seg selv på sin egen Instagram-profil.

Poserer toppløs

På bildet står Madonna toppløs foran baderomsspeilet med en sort hatt på hodet. Hun støtter seg til en krykke under den høyre armen, mens hun holder hendene foran brystpartiet.

«Alle har en krykke», skriver hun til bildet.

View this post on Instagram

Everyone has a Crutch................ 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on

Bildet har allerede rukket å vekke oppstandelse blant mange av popstjernens følgere.

Det er imidlertid ikke bare krykkene som fanger oppmerksomheten. Flere benytter nemlig anledningen til å rose popstjernen opp i skyene for hennes ungdommelige utseendet i kommentarfeltet.

«Fantastisk!», skriver en.

«Jeg vil se ut som Madonna når jeg blir like gammel som henne», kommenterer en annen.

«Hun har danset og opptrådt i evigheter...Det er ingen overraskelse at hun holder seg i god form», skriver en tredje.

Noen er derimot ikke like begeistret over synet av 61-åringen, og flere påstår at hun deler lettkledde bilder for å holde seg relevant.

Vis mer

«Har digget deg hele livet. Dette gjør meg veldig trist. Du er talentfull og vakker og trenger ikke å vise frem kroppen din. Husk at nakenhet ikke er sjokkerende lenger. Velkledde kvinner er det», slår en av følgerne fast.

«Ser ut som krykken din er ment for å vise frem brystene dine og andre kroppsdeler for å virke relevant», skriver en annen, mens andre påstår at Madonna har tatt for mye botox og påpeker at hun ser svært annerledes ut.

Skadet under konsert

Årsaken til at 61-åringen bruker krykke er som følge av en skade hun pådro seg da hun opptrådte under en konsert i Paris i mars. Superstjernen skal ha falt på halebeinet da stolen under henne ble trukket vekk ved et uhell, ifølge Fox News.

På Instagram like etter at uhellet skjedde skrev hun følgende:

«Jeg klarte meg gjennom konserten i går kveld, men det er fordi jeg hater å skuffe».

Videre skrev popartisten at hun skulle holde sengen de neste dagene slik at hun kunne fullføre turneen med et smil om munnen og i god behold.

Stjernen har også slitt med noen helseproblemer som har resultert i at hun måtte avlyse noen av konsertene sine under «Madame X»-turneen. Det meldte Fox News på tampen av fjoråret.

«Jeg har blitt fortalt av legen at jeg må slappe av i noen dager. Som dere alle vet, har jeg skader som har plaget meg siden begynnelsen av turneen, men jeg må alltid lytte til kroppen min og la helsen komme først», skrev Madonna da hun måtte avlyse en konsert i London i januar, ifølge Fox News.

Det ble ikke kjent hva slags plager 61-åringen faktisk strevde med, men det ryktes at hun blant annet var plaget med et vondt kne, ifølge BBC.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

Fått pes

Det er ikke bare skader Madonna har vært plaget med den siste tiden. Mange av hennes nære og kjære gikk vekk i forbindelse med coronapandemien - og stjernen oppdaterte fansen gjennom sin såkalte «karantenedagbok» på Instagram.

- I løpet av 24 timer har søskenbarnet mitt gått bort, sikkerhetsvakten min sin bror har dødd og Orlando Puerta, en veldig viktig person i mitt liv, har dødd, sa artisten.

61-åringen fikk mange kondolanser under videoen, men det var også noen som mente at stjernen måtte skjerpe seg og ikke få situasjonen til å handle om henne.

Men kritikken sluttet ikke der. Sangfuglen fikk også motstand da hun postet en video av seg selv naken i et badekar hvor hun snakket om situasjonen vi var i, og at covid-19 ikke tar hensyn til om folk er fattige eller rike. I ettertid ble videoen slettet.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

Sangeren skal for øvrig ha testet positivt for antistoffer mot covid-19, meldte flere internasjonale medier i mai, blant andre Rolling Stone og USA Today.

Stjernen skal ha følt seg syk på turneen i Paris, og ha trodd at det bare var en normal forkjølelse.

LES OGSÅ: Ser rødt etter intervju: - Føler meg voldtatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer