Zac Efron:

Sjokkerer med nye bilder

Flere fans er overbveist om at Zac Efron har lagt seg under kniven.

UNDER KNIVEN: Nye bilder av skuespiller Zac Efron får nå massiv oppmerksomhet. Her avbildet i 2019. Foto: Ouzounova / SplashNews / NTB
UNDER KNIVEN: Nye bilder av skuespiller Zac Efron får nå massiv oppmerksomhet. Her avbildet i 2019. Foto: Ouzounova / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden at ivrige fans føler seg overbevist om at sin favorittkjendis har fikset og trikset med utseendet. Det er nemlig ikke helt uvanlig at store Hollywood-stjerner velger å legge seg under kniven.

Denne gangen er det «High School Musical»-stjernen Zac Efron (33) som er i vinden, etter at en video - der flere hevder han ikke likner seg selv - dukket opp.

Videoen er spilt inn i forbindelse med vitenskapsmann og programleder Bill Nyes «Earth Day Musical».

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

«Menneskelige Shrek»

I klippet, der flere kjente fjes dukker opp for å engasjere og oppmuntre mennesker til å bry seg om planeten, er også 33-åringen med. Flere fans påpeker imidlertid at han ikke lenger ser ut som seg selv.

Flere har nemlig flokket seg i ulike kommentarfelt og sosiale medier-plattformer, der spesielt stjernens kjeve og og lepper har fått mye oppmerksomhet, ifølge PageSix.

VEKKER OPPSIKT: Nye bilder av Zac Efron får nå massiv opperksomhet på sosiale medier, der flere mener han har lagt seg under kniven. Foto: Skjermdump / Facebook
VEKKER OPPSIKT: Nye bilder av Zac Efron får nå massiv opperksomhet på sosiale medier, der flere mener han har lagt seg under kniven. Foto: Skjermdump / Facebook Vis mer

«Hva i helvete har Zac Efron gjort med kjeven sin?!», skriver en Twitter-bruker.

«Det er et bilde av Zac Efron med grusom botox og kjevefillers som sirkulerer på nettet», påpeker en annen.

En rekke brukere har også sammenliknet stjernen med artisten The Weeknd, som i musikkvideoen til sangen «Save Your Tears» dukket opp med ansiktsprotese. Andre mener 33-åringen ser ut som «menneskelige Shrek».

Tar stjerna i forsvar

Det er imidlertid ikke alle som velger å kritisere stjernens nye utseende. En rekke mennesker tar nemlig skuespilleren i forsvar.

«Husker dere når bildene av Chadwick Boseman dukket opp på sosiale medier? Husker dere når vi alle fant ut at hva han kjempet med bak kulissene? Kanskje man ikke skal være en drittsekk når det gjelder bildene av Zac Efron. Du vet aldri hva et mennesker går gjennom», skriver en bruker på Twitter, som referer til at Boseman seinere døde som følge av kreft.

«Jeg er så sint på denne Zac Efron-situasjonen. Han var med i en video i anledning Earth Day og folk mobber ham for utseendet? Hvordan er det ok?» skriver en annen.

- Det er bare dumt

Da 33-åringen dukket opp i filmen «Baywatch» var det flere som bet seg merke i hans svært veltrente kropp. Fans var i ekstase, men skuespilleren selv har flere ganger uttalt seg om endringen.

- Jeg innså da jeg var fedig med filmen, at jeg aldri ønsker å være i så god form igjen, sa han i et intervju med Sean Evans på «Hot Ones» i april i fjor.

VELTRENT: Slik så Zac Efron ut da han spilte inn filmen «Baywatch». Seinere har han uttalt at han aldri ønsker å se slik ut igjen. Foto: SplashNews / NTB
VELTRENT: Slik så Zac Efron ut da han spilte inn filmen «Baywatch». Seinere har han uttalt at han aldri ønsker å se slik ut igjen. Foto: SplashNews / NTB Vis mer

Den veltrente kroppen krevde nemlig et intenst treningsregime og en svært streng diett.

- Du har null slingringsmonn. Du har ting som vann under huden din som du bekymrer deg for, som kan gjøre en six pack til en four pack. Dritt som det det er ... det er bare dumt, uttalte han den gang.

Skuespilleren har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

LES OGSÅ: - Mistet nesten livet under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer