Zac Efron:

Sjokkerer med nye bilder

Flere fans er overbveist om at Zac Efron har lagt seg under kniven.

UNDER KNIVEN: Nye bilder av skuespiller Zac Efron får nå massiv oppmerksomhet. Her avbildet i 2019. Foto: Ouzounova / SplashNews / NTB
UNDER KNIVEN: Nye bilder av skuespiller Zac Efron får nå massiv oppmerksomhet. Her avbildet i 2019. Foto: Ouzounova / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden at ivrige fans føler seg overbevist om at sin favorittkjendis har fikset og trikset med utseendet. Det er nemlig ikke helt uvanlig at store Hollywood-stjerner velger å legge seg under kniven.

Denne gangen er det «High School Musical»-stjernen Zac Efron (33) som er i vinden, etter at en video - der flere hevder han ikke likner seg selv - dukket opp.

Videoen er spilt inn i forbindelse med vitenskapsmann og programleder Bill Nyes «Earth Day Musical».

«Menneskelige Shrek»

I klippet, der flere kjente fjes dukker opp for å engasjere og oppmuntre mennesker til å bry seg om planeten, er også 33-åringen med. Flere fans påpeker imidlertid at han ikke lenger ser ut som seg selv.

Flere har nemlig flokket seg i ulike kommentarfelt og sosiale medier-plattformer, der spesielt stjernens kjeve og og lepper har fått mye oppmerksomhet, ifølge PageSix.

«Hva i helvete har Zac Efron gjort med kjeven sin?!», skriver en Twitter-bruker.

«Det er et bilde av Zac Efron med grusom botox og kjevefillers som sirkulerer på nettet», påpeker en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer