<p>VIL HA BARN: Kilder nær Ben Affleck hevder han ønsker seg barn med kjæresten Lindsay Shookus, noe skuespillerens nærmeste mener er en dårlig idé. Foto: NTB Scanpix
</p>

VIL HA BARN: Kilder nær Ben Affleck hevder han ønsker seg barn med kjæresten Lindsay Shookus, noe skuespillerens nærmeste mener er en dårlig idé. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Ben Affleck og Lindsay Shookus:

Sjokkerer med nye baby-planer

Skuespilleren Ben Afflecks nærmeste skal reagere på familieplan.

(Seoghør.no): For to år siden gikk Hollywood-stjernene Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (45) hver til sitt. De to var gift i 12 år og fikk tre barn sammen.

Nylig viste Ben seg offentlig med sin nye kjæreste for første gang, TV-produsenten Lindsay Shookus (37).

Paret så svært forelsket ut, der de holdt hender under et restaurantbesøk i Los Angeles.

FORELSKET: Ben og Lindsay skal være svært forelsket. Her er ute på et restaurantbesøk tidligere i måneden. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Ben og Lindsay skal være svært forelsket. Her er ute på et restaurantbesøk tidligere i måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lindsay skal ha tilbrakt mye tid hjemme hos Ben den siste tiden, og nylig besøkte han henne i New York. Nå ryktes det at «Argo»-stjernen allerede ønsker å stifte familie med sin nye flamme.

- De snakker om å få barn, forteller en kilde til magasinet In Touch.

- Hun ventet på at han skulle skille seg

Dette virker som en veldig rask beslutning, men Ben og Lindsay har kjent hverandre siden 2012.

- Hun har ventet på at han skal skille seg fra Jennifer, så de kan starte sitt liv sammen, skriver In Touch.

EKSEN: Det ryktes at Bens ekskone Jennifer Garner ikke setter pris på eksens familieplaner. Paret var gift i 12 år. Foto: NTB scanpix
EKSEN: Det ryktes at Bens ekskone Jennifer Garner ikke setter pris på eksens familieplaner. Paret var gift i 12 år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge magasinet UsWeekly har paret, etter den innledende affæren, datet av og på i to år, men forholdet skal ikke ha blitt offentlig før den siste tiden.

- De tilbrakte nettene sammen, sendte hverandre romantiske meldinger og så hverandre så fort de fikk mulighet, forteller en kilde som hevder å stå Affleck nært.

- Mistet kontakten med virkeligheten

Fra sitt første ekteskap har Ben barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5), og Lindsay har en fire år gammel datter fra sitt ekteskap. Venner av stjernen mener derfor at paret ikke er klare for enda et barn.

- Kameratene hans mener han har mistet kontakten med virkeligheten.

ELSKER PAPPAROLLEN: Ben har tre barn med eks-kona. Foto: NTB scanpix
ELSKER PAPPAROLLEN: Ben har tre barn med eks-kona. Foto: NTB scanpix Vis mer

Shookus, som kommer fra New York, startet i underholdningsbransjen som assistent til en «Saturday Night Live»-produsent i 2002.

I løpet av årene klatret hun i rang og ble selv produsent. Hun har blant annet jobbet med komiker Tina Fey (47) i TV-serien «30 Rock», ifølge People.

Venner med eksen

Jennifer Garner og Ben Affleck annonserte bruddet dagen etter sin 10-års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

I etterkant virket det som om paret prøvde å finne tilbake til hverandre, og Affleck ble lenge boende i familiens gjestehus. Men i april satte Ben og Jennifer spikeren i kista ved å signere skilsmissepapirene, og i mai flyttet han ut av boligen.

Ben har også vært åpen om at han til tider har slitt med alkoholmisbruk, og i mars skrev han åpent på Facebook at han var til behandling for å få bukt med rusmisbruket.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skriver han.

LES OGSÅ: - Nå har han flyttet fra familien