Scott Disick:

Sjokkerer med ellevill forandring

Realitystjernen viser frem sin nye stil, og viser samtidig frem sin nye flamme.

TUT-TUT: Scott Disick på sykkeltur i Malibu i Los Angeles i april i fjor. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
TUT-TUT: Scott Disick på sykkeltur i Malibu i Los Angeles i april i fjor. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Gjennom pandemien har vi sett flere eksempler på at kjendisene har sett seg lei av eget utseende. En rekke kjendiskvinner og menn har nemlig tydd til både saks og fargepensel, og flere har sjokkert stort.

Nå er det imidlertid en realitykjendis som har sleng seg, litt uforventet, på trenden - nemlig Scott Disick (37).

Etter alt å dømme er han nemlig i ferd med å finne ut av om blondiner virkelig har det mer moro enn brunetter, for hans nye hårfarge viser en massiv stilforvandling.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Platinablond

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen ble nemlig nylig observert i Miami sammen med kjendisdatter Amelia Hamlin (19), som han gjennom flere måneder har hatt en pågående romanse med.

I en rekke nye bilder, både publisert av E! News og ham selv, er det imidlertid ikke bare romansen som vekker oppsikt. Han viste nemlig frem sitt splitter nye hår, og er nå platinablond.

Den blonde frisyren er en relativt overraskende forandring for 37-åringen, som gjennom årene har hatt sitt brune hår, som regel perfekt stylet, som kjennetegn.

BLEKET: Scott Disick la ut dette sjarmbildet på Instagrams historiefunksjon lørdag. Foto: Skjermdump Instagram
BLEKET: Scott Disick la ut dette sjarmbildet på Instagrams historiefunksjon lørdag. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
NY FRISYRE: Scott Disick er nå platinablond. Foto: Skjermdump Instagram
NY FRISYRE: Scott Disick er nå platinablond. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Nettopp derfor kan man trygt si at forandringne ikke har gått upåaktet hen på sosiale medier, og flere har allerede kastet seg inn i diskusjonen om hvorvidt dette er en midtlivskrise eller bare for moro.

Flere påpeker også at han nærmest er ugjenkjennelig med den nye sveisen.

«Scott, er det deg???» kommenterer en bruker under bildet.

«Hjelpes meg! Du har ødelagt håret ditt, dette er et sjokk! Ivan Drago fra Rocky 4», skriver en annen.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Bekrefter romanse?

Som nevnt var det under en tur til Miami som Disick og Hamlin ble observert. Turen kom bare dager før Valentinsdagen, og ifølge kilder til E! News var det tydelig at det lå romantikk i luften.

- De så veldig forelsket ut, forteller en kilde.

Turtelduene har lenge holdt detaljer om romansen godt skjult, og de har sjelden vært å se på hverandres sosiale medier. Det gjorde imidlertid realitystjernen en endring på denne helgen, da han plutselig publiserte to bilder av paret sammen.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Dermed kan det nå se ut til at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen endelig bekrefter ryktene om at han er i et forhold med 19-åringen.

Tidligere er det bare Hamlin som har vist opp kjæresten på Instagram, men nå følger altså Disick i hennes fotspor. Det gjorde hun i forbindelse med Thanksgiving, der hun skrev at hun var svært takknemlig for blant andre Scott.

LES OGSÅ: Nye bilder: - Scott koser seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer