Jessica Simpson:

Sjokkerer med dette

Jessica Simpson deler åpent og ærlig om alkoholmisbruket.

ALKOHOL: Jessica Simpson har vært edru i fire år. Nå deler hun et ærlig innlegg på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / jessicasimpson
ALKOHOL: Jessica Simpson har vært edru i fire år. Nå deler hun et ærlig innlegg på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / jessicasimpson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artisten Jessica Simpson (41) har helt siden 2000-tallet ofte vært å se i rampelyset. De seinere åra har hun fått stempel som «dum blondine», men har gjort det stort både på hitlistene og på tv-skjermen.

Bak fasaden som en vellykket businesskvinne har det imidlertid vært trøblete for Simpson. Hun har nemlig slitt lenge med rus- og alkoholmisbruk. Det skrev hun blant annet om i selvbiografien «Open Book», ifølge People.

Nå åpner hun imidlertid ytterligere opp om misbruket.

FULL FEST: I følge en av årets deltakere på «Torpet», fikk deltakerne meske seg i både tobakk og alkohol. Vis mer

«Ugjenkjennelig versjon»

Det gjør hun i et lengre innlegg på Instagram. Der deler 41-åringen et ærlig bilde av seg selv fra fire år tilbake.

«Denne personen fra tidlig om morgenen 1. november 2017 er en ugjenkjennelig versjon av meg selv», innleder hun innlegget.

Videre skriver stjerna at hun på tidspunktet bildet er tatt var klar for å «skinne igjen». For å gjøre det måtte hun imidlertid kutte kraftig ned på alkoholmisbruket.

«For å gjøre det måtte jeg slutte å drikke alkohol, fordi det gjorde at hjernen og hjertet mitt sirkulerte i den samme retningen og jeg var utslitt».

«Det er så mye stigma rundt ordet alkoholisme eller merkelappen til en alkoholiker. Det virkelige arbeidet som måtte gjøres i livet mitt var å faktisk akseptere fiasko, smerte, nedbrutthet og selvsabotasje. Drikkingen var ikke problemet. Jeg var. Jeg elsket ikke meg selv. Jeg respekterte ikke min egen makt», skriver hun videre.

TIRAMISU: Radio-profil og Camp Kulinaris-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

«Jeg er fri»

41-åringen skriver at hun i dag endelig elsker seg selv, og at hun har klart å akseptere de delene av livet som har vært vanskelige.

Innlegget har i skrivende stund fått 190 000 likerklikk og over 5000 kommentarer.

«Jeg er helt ærlig og komfortabelt åpen. Jeg er fri», avslutter hun.

Stjerna har tidligere uttalt at rus- og alkoholproblemene kom som følge av at hun ble seksuelt misbrukt som barn. Det skal ifølge henne selv ha startet da hun var seks år.

LES OGSÅ: - Jeg drepte meg selv med alkohol og piller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer