Jennifer Aniston:

Sjokkerer med dette

En TikTok-bruker er slående lik «Friends»-stjernen. Nå går hun viralt.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at skuespiller Jennifer Aniston (52) er en svært populær dame. Med rollen som Rachel Green i «Friends» på 90-tallet tok hun verden med storm, og den dag i dag er hun fremdeles en av Hollywoods mest omtalte kvinner.

Dermed er det kanskje ikke så rart at fans verden over skulle ønske de var, eller så ut som, skuespilleren.

Og nettopp derfor er det sikkert en drøss av mennesker som kjenner på sjalusien nå, når en TikTok-video av det som kunne vært Anistons ekte tvilling går viralt.

VONDT: Under innspillingen til en episode av «Friends», snublet skuespiller Matt LeBlanc slik at skulderen hans forsvant ut av ledd. Video: HBO Nordic. Vis mer

Vekker oppsikt med etterlikning

En TikTok-bruker, ved navn Lisa Tranel, vekker nemlig nå oppsikt med en ny video. Flere må trolig ta en ekstra kikk eller to når de kommer over profilen hennes - til tross for at hun spesifiserer i bioen at hun ikke er Jennifer Aniston.

Flere brukere og internasjonale medier, deriblant People, skriver at hun er nærmest identisk med den populære skuespilleren.

I den korte videoen, delt av Tranel selv, ser man Anistons «dobbeltgjenger» gjøre en etterlikning av «Friends»-karakteren Rachel. Scenen hun etterliknet er fra episoden «The One Where Chandler Can't Remember Which Sister» fra 1997.

  • Se video øverst i saken!
KLISS LIK: TikTok-bruker Lisa Tranel er kliss lik Jennifer Aniston. Foto: Matt Baron/NTB/TikTok
KLISS LIK: TikTok-bruker Lisa Tranel er kliss lik Jennifer Aniston. Foto: Matt Baron/NTB/TikTok Vis mer

- Jeg vil slutte, men så tenker jeg at jeg burde holde ut. Men så tenker jeg, hvorfor skal en sånn person bli i en så krevende jobb, bare fordi det er litt relatert til feltet de er interessert i?, mimer hun til Anistons stemme i videoen.

Siden videoen ble delt onsdag denne uken, har den i skrivende stund fått mer enn 394 000 likerklikk og over 8000 kommentarer. I tillegg er den sett over tre millioner ganger.

Jennifer Aniston har foreløpig ikke uttalt seg om sin egen «tvilling».

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

- Hjertesorg

Før sommeren satt de seks favorittene fra «Friends» seg endelig ned sammen igjen, 17 år etter seriens slutt. Det gjorde de for å mimre tilbake til tida da de spilte den morsomme vennegjengen fra New York.

Det ble både latter, mimring og tårer - alt en gjenforening bør inneholde.

Å komme tilbake til det velkjente settet var imidlertid ikke bare fint for skuespillerne. Kort tid etter avslørte nemlig Aniston hvordan det egentlig føltes å være tilbake.

Det gjorde hun i et intervju med «Gayle King in the House» på radiokanalen SiriusXM. Der beskrev 52-åringen at det var merkelig å være tilbake.

- Det var som et slag i hjertet hele veien. Jeg tror det var sånn for oss alle. Vi fikk til og med tårer fra Courteney Cox (56).

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

Aniston, Cox, Lisa Kudrow (57), Matthew Perry (51), David Schwimmer (54) og Matt LeBlanc (53) skal ha vært svært naive i hva de forventet på forhånd, og ble derfor overrasket.

Filmsettet til serien, som ble sendt fra 1994 til 2004, så nemlig kliss likt ut som det gjorde den gang. Dermed ble det hele en overveldende seanse for vennegjengen.

- Det føltes nesten som om tida hadde stoppet og vi reiste i tid. Og det er noe godt med det, men det er også hjertesorg.

LES OGSÅ: Åpner seg om mammatilværelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer