Jennifer Lopez:

Sjokkerer med dette: Må du?

Superstjernen poserte kun iført forlovelsesringen sin.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Superstjernen Jennifer Lopez (51) har flere ganger skapt overskrifter for sin veltrente kropp. Tobarnsmoren til tvillingene Max og Emme (12) har aldri lagt skjul på at formen ikke kommer gratis, og har påpekt at hun både trener beinhardt og spiser sunt for å holde seg i form.

Lopez er heller ikke fremmed for å visefrem kroppen sin i sosiale medier, og har opptil flere ganger delt lettkledde bilder som har gjort fansen målløse.

Splitter naken

Nå overlater hun derimot ingenting til fantasien, når hun poserer kliss naken, kun iført forlovelsesringen fra Alex Rodriguez (45) på sitt nyeste cover for singelen «In the Morning».

Flere medier, deriblant ET Online og US Weekly, har kastet seg over nakenbildet som allerede har rukket å bli et hett samtaleemne.

Lopez delte først bildet på sin Instagram-profil med følgende ordlyd: «Overraskelse! Her er det offisielle coveret til singelen «In The Morning». Singelen slippes på fredag».

Man kan derimot trygt fastslå at det overhodet ikke er singelen som fanger oppmerksomheten, men heller Lopez i Evas drakt.

Det blikkfangende bildet har allerede rukket å få godt over seks millioner likerklikk og kommentarfeltet er i fyr og flamme.

HUSTLERS: Det er stjernespekket i filmen «Hustler». I filmen får man se både Cardi B og Jennifer Lopez, hvor sistnevnte viser frem kunstner på strippestanga. Vis mer

Delte meninger

Flere beundrer Lopez for å være veltrent i en alder av 51 år, mens andre beskriver superstjernen som en rollemodell. Det er også enkelte som ikke legger skjul på sin misunnelse over kroppen hennes.

Flere av verdens største stjerner har også tatt seg tiden til å legge igjen en kommentar.

«Legende», skriver artist og skuespiller Rita Ora (30), mens Vanessa Hudgens (31) skriver simpelthen: «Hot!»

Det er derimot ikke alle som er like begeistret over det lettkledde bildet. Enkelte stiller spørsmål ved om Lopez er nødt til å kle seg naken for å kunne selge musikken sin.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

«Er dette alt du bryr deg om? Å vise kroppen din? Kom igjen! Det er på tide å gjøre det bedre, være bedre. Dette er grunnen til at du ikke engang blir nominert til Oscar. Ingenting av det du gjør er banebrytende», lyder en av de kritiske kommentarene.

Dagen før Lopez delte det dristige coveret, delte hun en teaser av den kommende singelen. Dette i form av et videoklipp som inneholdt flere nærbilder av stjernens nakne kropp.

Dropper aldri trening

Som nevnt er det ingen hemmelighet at artisten er stor fan av å holde seg i form. Da hun dukket opp i US Weeklys «Best Bodies»-utgave i 2015 røpet «Hustlers»-skuespilleren treningsrutinen sin.

Hun var klar på at hun aldri hoppet over en treningsøkt. Dette til tross for sene kvelder med hardt arbeid.

- Jeg sier til meg selv: «Bare gjør det, det tar bare en time». Det handler om å bare snakke seg vekk fra å være lat, mente hun den gang.

I tillegg til å trene har Lopez tidligere uttalt at hun verken røyker, drikker alkohol eller koffein.

Det er derimot ikke bare å holde seg i god form som gjør at Lopez utstråler selvtillit. I et intervju med Harper's Bazaar i 2018 delte hun hemmeligheten bak å øke selvtilliten.

- Bekreftelser er så viktig. Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder. Det sier jeg til meg selv hver dag, noen ganger om dagen. Det høres kanskje klisjé ut, men det er det ikke. Alder er bare et tall i tankene dine. Bare se på Jane Fonda, var blant det hun sa.

Etter å ha sett det ovennevnte Instagram-bildet er det nok flere håpefulle fans som ønsker seg en date med Lopez. Dessverre er hun ikke ledig på markedet da Alex Rodriguez har kapret hjertet hennes.

Duoen, som har holdt sammen i tre år, forlovet seg nemlig i fjor.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Vil ikke forhaste seg

De har imidlertid ingen hast med å gifte seg. Det meddelte Lopez i et intervju med Oprah Winfrey tidligere i år.

- Det er ganske morsomt, fordi da vi forlovet oss, tenkte jeg: «å, vi kommer til å gifte oss i løpet av et par måneder». De gamle tankene mine kom tilbake, den håpløse romantikken som fikk meg til å bli gift tre ganger, sa 51-åringen, gjengitt av Perezhilton.

FORLOVET: I fjor gikk Alex Rodriguez ned på et kne og fridde til Jennifer Lopez. Han fikk et ja, men paret har ingen planer om å gifte seg riktig enda. Foto: Reuters /Danny Moloshok/ NTB
FORLOVET: I fjor gikk Alex Rodriguez ned på et kne og fridde til Jennifer Lopez. Han fikk et ja, men paret har ingen planer om å gifte seg riktig enda. Foto: Reuters /Danny Moloshok/ NTB Vis mer

Lopez forklarte videre at hun og forloveden snakket om giftermålet - og at de fant ut at de ikke trengte å forhaste seg.

LES OGSÅ: Auksjonerer bort berømt nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer