Magdalena Graaf:

Sjokkerer med blåveis: - Hodet banker

Den svenske influenseren har skadet seg stygt.

BLÅVEIS: Magalena Graaf skulle bare besøke sønnen, men det hele tok en brå vending da hun skadet seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram
BLÅVEIS: Magalena Graaf skulle bare besøke sønnen, men det hele tok en brå vending da hun skadet seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

Magdalena Graaf (47) ble et kjent ansikt da hun og søsteren Hannah Graaf Karyd (44) dannet musikkgruppen The Graaf Sisters i 1998. De ble svært populære med sangen «You Got What I Want Baby».

47-åringen var gift med den tidligere fotballspilleren Magnus Hedman (49) i ni år. Sammen fikk de sønnene Lance (22) og Tristan (18).

Siden den gang har hun lagt artistkarrieren på hylla, og vært mer å se i en rekke TV-programmer. Samtidig livnærer hun seg også som influenser, og har per nå 162 000 følgere på Instagram.

SKADET: Internett koker etter at kampsportutøver Taylor Starling stilte til intervju med utallige skader i ansiktet. Video: BKFC Vis mer

- Hovent og blått

Graaf deler titt og ofte innblikk fra livet sitt på plattformen. Hun dro nylig på ferie til Milano i Italia for å besøke sønnen Tristan, som nå spiller fotball for det italienske laget Monza, og for å feire bursdagen hans.

Besøket tok imidlertid en brå vending. Hun la nemlig nylig ut en bildeserie på Instagram-story, hvor hun sjokkerte med bilder av seg selv med en enorm og hoven blåveis. Saken er omtalt av blant andre svenske Expressen.

Hun forklarte ulykken nærmere:

«Jeg fikk et blodtrykksfall da jeg skulle på toalettet i morges. Det er hjertemedisinen min som forårsaker det noen ganger. Jeg gjorde en 'Laila' og landet på pannen. Hovent, blått og hodet banker», skrev hun i innlegget og viste til TV-profil Laila Bagges (49) ulykke.

Mandag oppdaterte 47-åringen følgerne sine, samtidig som hun forsikret at det merkelig nok ikke gjorde noe vondt, men at blåfargen hadde begynt å flyte over til det andre øyet.

SKADER SEG: Silje Halstensen får oppleve styrken av et våpen når hun skader seg under en konkurranse i «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Videre utdypet Graaf om hvordan det hele skjedde:

«Jeg landet på pannen i en sittende stilling. Jeg hadde heldigvis ikke tid til å reise meg helt, for da hadde jeg landet på en glasskant. Englevakt. Snokete og trist bursdagsgave til guttene ellers», skrev hun.

Ifølge Lommelegen får personer som bruker blodfortynnende medikamenter lettere blåmerker. Blodet blir tynt og det skal ikke mye til før hudblødninger oppstår.

Åpen om hjerteproblemer

Den svenske influensere har tidligere snakket åpent om hjerteproblemene sine.

I november 2019 ble Graaf akutt innlagt på sykehus etter å ha besvimt av alvorlig hjertebank. Det ble da konstatert at hun hadde en medfødt elektrisk defekt i hjertet, ifølge Expressen.

SKADET SEG: Gjennom sommeren har Tone Damli delt flere bilder av seg selv i rullestol og med krykker. Nå gir hun helseoppdatering etter skaden. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Andreas Fadum Vis mer

47-åringen ble omsider hjerteoperert våren 2021.

«2021 blir mitt år! Da vil jeg og hjertet mitt kunne hvile og ha det bra. Det har jeg bestemt meg for, det er mitt nyttårsforsett for meg selv», skrev hun på Instagram den gang.

LES OGSÅ: Svarer på ryktene: - Bombardert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer