SJOKKERER: Dr. Phil har stått for en rekke overskrifter gjennom årene, og nok en gang sjokkerer han. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERER: Dr. Phil har stått for en rekke overskrifter gjennom årene, og nok en gang sjokkerer han. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dr. Phil Mcgraw

Sjokkerer med bisarr våpenkunst

Fans i full forvirring rundt Dr. Phils interiørvalg.

Publisert

I hele 17 år har programmet «Dr. Phil» rullet over tv-skjermene, og psykologen har dermed blitt svært populær, både i inn- og utland. Han har lang fartstid i tv-bransjen, og har stått for en rekke overskrifter gjennom årenes gang.

Programmet, der Phil McGraw (69) får besøk av både tunge rusmisbrukere, personer som har store traumer og folk som sliter psykisk, blir av mange oppfattet som kontroversielt.

Nylig sjokkerte han seere og fans nok en gang - på en noe uvanlig måte.

Automatrifler på veggen

Tv-psykologen har nemlig lagt ut huset sitt for salg med en prislapp på svimlende 50 millioner norske kroner, og fans har fått et unikt innblikk i den gigantiske luksusvillaen. Huset, som inneholder fem soverom og seks bad, har fått flere til å sperre opp øyene, ifølge blant andre HuffPost.

- Interiøret har blitt pusset opp dramatisk og er oppdatert med et eklektisk sluttresultat som kan beholdes eller transformeres til ditt eget, står det i beskrivelsen av boligen.

Da bilder fra innsiden av huset fant veien til Twitter, var det flere som følte at beskrivelsen «eklektisk» var en kraftig underdrivelse.

Hjemmet inneholder nemlig en trapp laget av metalliske slanger, en vegg med automatrifler, dristig kunst og skulpturer og en bar som angivelig skal være inspirert av «Indiana Jones»-filmene.

Den spesielle luksusboligen har 69-åringen eid siden 2007, og for øyeblikket er det sønnen Jordan McGraw (34), som han har med sin nåværende kone Robin McGraw (66), som bor der.

SØNN: Dr. Phils sønn, Jordan McGrae (34) er for øyeblikket den som bor i huset. Foto: NTB Scanpix
SØNN: Dr. Phils sønn, Jordan McGrae (34) er for øyeblikket den som bor i huset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kritisert for å utnytte psykisk syke

69-åringen er kanskje verdens mest kjente tv-psykolog, og er blant Hollywoods rikeste personer. Ifølge nettstedet Deadline tjente han 80 millioner dollar i fjor, noe som nesten tilsvarer den svimlende sum av 700 millioner kroner.

Dr. Phil tok doktorgrad i psykologi ved University of North Texas i 1979, tre år etter at han giftet seg med Robin.

GIFT: Dr. Phil og kona Robin Mcgraw har vært gift i hele 43 år. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Dr. Phil og kona Robin Mcgraw har vært gift i hele 43 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Opp gjennom årene har imidlertid mange kritisert tv-psykologen for å tjene seg søkkrik ved å utnytte psykisk syke mennesker. Flere har også saksøkt McGraw etter fremstillingen av seg selv i tv-programmet.

I fjor svarte dr. Phil på anklagene mot ham i et intervju med Buzzfeed.

- Det kommer alltid til å finnes folk som har et problem med det du gjør, uansett hva. Du kan sitte og lese i telefonkatalogen, du kan stirre inn i kameraet eller havne i koma, du kan si a, b eller c. Det kommer alltid til til å være noen som har problemer med hva du gjør, uttalte han intervjuet med Profile by Buzzfeed.

Bunner i sjalusi

Videre mener han at det er sjalusi som ligger bak kritikken mot ham, og la til et sitat fra ingen ringere enn avdøde president Roosevelt.

- President Roosevelt sa det på et bra måte. «Den som får kredibilitet, er mannen som snubler samtidig som han strever for å gjøre mye».

I intervjuet avslørte han også at han selv ikke går til terapi, men at han er glad for at mange velger å gå til ham når de trenger hjelp.

- Jeg blir så glad når folk kommer til meg for å be om hjelp - for jeg er så glad for å kunne være til hjelp. Og jeg gjør det alltid privat. Du har aldri hørt meg si et ord om noen som ikke har vært med i programmet mitt, la han til.

LES OGSÅ: Her flykter Top Model-stjernen fra Dr. Phil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer