Diane Keaton:

Sjokkerer med avsløring om kjærlighetslivet

Hollywood-stjernen Diane Keaton har ikke datet på 35 år.

FORTELLER OM DATINGLIVET: Hollywood-stjernen Diane Keaton kommer med en oppsiktsvekkende avsløring om kjærlighetslivet sitt. Her er hun avbildet sammen med skuespilleren Alisha Boe. Foto: NTB Scanpix
FORTELLER OM DATINGLIVET: Hollywood-stjernen Diane Keaton kommer med en oppsiktsvekkende avsløring om kjærlighetslivet sitt. Her er hun avbildet sammen med skuespilleren Alisha Boe. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av Hollywoods mest suksessrike skuespillere, Diane Keaton (73), har datet flere av verdens største kjendiser opp gjennom årene, deriblant Woody Allen (83), Al Pacino (79) og Warren Beatty (82). De romantiske relasjonene ble derimot kortvarig, og siden den gang har 73-åringen stiftet familie på egen hånd, ved hjelp av adopsjon.

I et nytt intervju med InStyle fikk Hollywood-stjernen spørsmål om hun ofte blir bedt ut på date. Da kom 73-åringen med et oppsiktsvekkende svar.

Det viser seg nemlig at hun ikke har blitt bedt ut på en date på en god stund.

Ser på seg selv som «rar»

- Aldri. Ok? La oss bare få det ut av verden. Det er viktig. Jeg har ikke vært på en date på rundt 35 år, forteller Keaton til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer