<strong>FORTELLER OM DATINGLIVET:</strong> Hollywood-stjernen Diane Keaton kommer med en oppsiktsvekkende avsløring om kjærlighetslivet sitt. Her er hun avbildet sammen med skuespilleren Alisha Boe. Foto: NTB Scanpix
FORTELLER OM DATINGLIVET: Hollywood-stjernen Diane Keaton kommer med en oppsiktsvekkende avsløring om kjærlighetslivet sitt. Her er hun avbildet sammen med skuespilleren Alisha Boe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Diane Keaton:

Sjokkerer med avsløring om kjærlighetslivet

Hollywood-stjernen Diane Keaton har ikke datet på 35 år.

Publisert
Sist oppdatert

En av Hollywoods mest suksessrike skuespillere, Diane Keaton (73), har datet flere av verdens største kjendiser opp gjennom årene, deriblant Woody Allen (83), Al Pacino (79) og Warren Beatty (82). De romantiske relasjonene ble derimot kortvarig, og siden den gang har 73-åringen stiftet familie på egen hånd, ved hjelp av adopsjon.

I et nytt intervju med InStyle fikk Hollywood-stjernen spørsmål om hun ofte blir bedt ut på date. Da kom 73-åringen med et oppsiktsvekkende svar.

Det viser seg nemlig at hun ikke har blitt bedt ut på en date på en god stund.

Ser på seg selv som «rar»

- Aldri. Ok? La oss bare få det ut av verden. Det er viktig. Jeg har ikke vært på en date på rundt 35 år, forteller Keaton til magasinet.

Magasinet spurte også stjernen om hun har et ønske om å dra på date, noe hun ikke gir noe entydig svar på.

- Jeg har mange mannlige venner. Jeg har mange venner, men ingen dater, svarer hun på spørsmålet.

<strong>ADOPTERTE:</strong> At Hollywood-stjernen ikke har hatt hell i kjærligheten skulle ikke hindre henne i å bli mor. Diane Keaton adopterte datteren Dexter i 1996 og sønnen Duke i 2001. Her er trioen avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
ADOPTERTE: At Hollywood-stjernen ikke har hatt hell i kjærligheten skulle ikke hindre henne i å bli mor. Diane Keaton adopterte datteren Dexter i 1996 og sønnen Duke i 2001. Her er trioen avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At det er stille på kjærlighetsfronten er derimot ikke noe problem for den selvstendige skuespilleren.

I et intervju med People tidligere i år, fortalte Hollywood-stjernen at hun har forblitt singel fordi hun ser på seg selv som en «rar» person.

- Jeg er 73 år og jeg tror jeg er den eneste i min generasjon, og kanskje generasjonen før meg, som har forblitt singel hele livet, fortalte Keaton og fortsatte:

- Jeg tror ikke det hadde vært noen god idé å gifte meg, og jeg er veldig glad for at jeg aldri gjorde det.

- Har ikke det som trengs

Hollywood-stjernen fortalte videre at hun er svært komfortabel som singel og at hun ikke er trist for at hun ikke er i et forhold. 73-åringen mener selv at hun mangler det som trengs for å være en god kone.

- Jeg husker en dag på videregående hvor en fyr kom bort til meg og sa «en dag kommer du til å bli en god kone», og jeg tenkte «jeg vil ikke være en kone», fortalte Keaton til People i mai.

Som tidligere nevnt har Keaton datet en rekke kjente stjerner, men dette er noe hun selv angrer på den dag i dag.

- Da jeg var ung var jeg ute etter å bli elsket av disse ekstraordinære menneskene. Jeg tror ikke jeg burde blitt tiltrukket av talent. Når man begge gjør den samme jobben, er det ikke alltid en god ting. Jeg burde bare ha funnet meg et hyggelig menneske, en slags familiefyr.

DATING: Det ble mye latter i Senkveld-studioet når Märtha Louise og Lilli Bendriss fikk spørsmål om dating og Tinder. Vis mer

Giftet seg nesten

Til tross for at Hollywood-stjernen mener at hun ikke er noe konemateriale, innrømmet hun i et intervju med svenske Aftonbladet at hun holdt på å gifte seg med en av sine tidligere flammer, Al Pacino.

Stjerneduoen møttes i 1971 under innspillingen av den berømte «Gudfaren» og inngikk etter hvert et svært turbulent forhold. Etter at innspillingen tok slutt, gjorde forholdet det samme.

Hollywood-stjernen har tidligere avslørt at hun elsket ansiktet til skuespilleren og at hun nærmest var besatt av ham. Det tok hele 20 år før hun fikk Pacino ut av systemet, det beskrev hun i sin egen biografi i 2014.

<strong>FORELSKET SEG PÅ SETTET:</strong> Hollywood-stjernene Diane Keaton og Al Pacino falt for hverandre under innspillingen av «Gudfaren». Forholdet ble imidlertid en kort affære. Her avbildet i filmen fra 1972. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET SEG PÅ SETTET: Hollywood-stjernene Diane Keaton og Al Pacino falt for hverandre under innspillingen av «Gudfaren». Forholdet ble imidlertid en kort affære. Her avbildet i filmen fra 1972. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I biografien fortalte hun ærlig om hvordan hun ble nødt til å bygge en selvforsvars-mur rundt følelsene sine.

- Jeg falt for skjønnheten av en ødelagt fugl. Det var smerte og nytelse om hverandre, men han ble aldri min, fortalte Keaton i boka.

LES OGSÅ: Michelle Obama åpner opp om ekteskaps­problemer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer