SLAGKRAFTIG: I hvert fall om man skal dømme fra de illustrerende lydene i filmen.
SLAGKRAFTIG: I hvert fall om man skal dømme fra de illustrerende lydene i filmen.Vis mer

Sjokkerer i ny film

Bittany Snow spiller seksuelt misbrukt jente med hevn i tankene...

Se sjokk-klippet nederst i saken!

SEHER.NO: Hollywood-filmen "On The Doll" med Brittany Snow (22) promoteres med en sexy plakat, som mange andre filmer. Men filmen viser en ekstremt annerledes versjon, som vil gi seere gåsehud.

Filmtraileren, og filmplakatene, viser Brittany i rollen av den prostituerte Balary, iferd med å ta en grusom hevn over en av sine kunder. Strekt ut, med armer og bein bundet til sengegavlene, slår Brittany løs på hans edle deler akkompagnert til kvalmende lyder, mens øyeeplene til hennes offer buler ut.

Til tross for scenen, som nok kan få de fleste menn til å kaldsvette og gjøre mange litt småkvalme, er ikke filmen en skrekkfilm. Den skal derimot være innenfor kategorien drama, og ta for seg miljøet blant de i utkanten av Los Angeles-sex industri.

En grusom hemmelighet binder de forskjellige rollefigurene sammen, og historien skal vise hvordan sexmisbruk påvirker det senere livet til ofrene.

Én konsekvens fikk tydeligvis Balarys kunde kjenne på kroppen..

Brittany Snow blir omtalt som en av neste generasjons store Hollywoodstjerner, og har blant annet spilt i den romantiske komedien "John Tucker Must Die" og i serien "Nip & Tuck.

Se traileren under (vi advarer igjen: dette er sterk kost):

LES OGSÅ: Er Brittany Snow og Evan Snow et par?