ELSKER Å SJOKKERE: Det er ikke første gang glamourmodell og tv-personlighet Katie Price (39) sjokkerer fansen sin. Nå har hun delt en sjokkerende video fra ett av sine mange kirurgiske inngrep. Foto: NTB Scanpix.
ELSKER Å SJOKKERE: Det er ikke første gang glamourmodell og tv-personlighet Katie Price (39) sjokkerer fansen sin. Nå har hun delt en sjokkerende video fra ett av sine mange kirurgiske inngrep. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Katie Price:

Sjokkerer fansen med Instagram-video

Nok en gang skaper den tidligere Playboy-modellen kontrovers med sine kirurgiske inngrep.

(Seoghør.no): Det er ingen godt bevart hemmelighet at den nysingle glamourmodell og tv-personligheten Katie Price (39) har gjort kosmetiske inngrep for å pynte på utseendet.

KJENT STIL: Katie Price skaper oppmerksomhet rundt sin video fra sitt siste kirurgisk inngrep i ansiktet. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
KJENT STIL: Katie Price skaper oppmerksomhet rundt sin video fra sitt siste kirurgisk inngrep i ansiktet. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer

Den tidligere Playboy-modellen, best kjent under artistnavnet «Jordan», er blant annet kjent for sine mange brystoperasjoner.

Nå raser fansen mot fembarnsmoren etter at hun nylig la ut video fra sitt siste kosmetiske inngrep. Flere kritiserer valget om å publisere dette på Instagram og mener hun ved å legitimere kirurgiske inngrep er en dårlig rollemodell.

Det er Mirror som først omtalte saken.

En av hennes følgere skrev:

- Kvinne! Elsk hva Gud ga deg, spesielt i din alder. I dette livet blir vi alle eldre ... Fokuser på det som er på innsiden.

Mens en annen skrev:

- Ingen ord kan beskrive det jeg nettopp så. Det ser forferdelig ut.

OBS! Sterke bilder i videoen under.

Tydelig fornøyd

Blant Katies fans finnes også de som tar glamourmodellen i forsvar med sin åpenhet rundt kosmetiske inngrep:

- Hatten av for Katie, hvem andre kjendiser innrømmer åpent bruk av kosmetiske inngrep? Det gjør de ikke! Det krever respekt at hun alltid har vært ærlig rundt sine prosedyrer.

Selv var hun tydelig fornøyd, og postet og et innlegg av det ferdige resultatet på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

AFTER so happy @lbps54 ✨

Et innlegg delt av Katie Price (@officialkatieprice)

Tidligere i sommer fortalte 39-åringen at hun hadde operert inn kirurgiske tråder i ansiktet, som kan strammes en gang i året. Også da viste hun stolt frem resultatet på sosiale medier.

Vurderte å selge implantatene

At Katie sjokkerer med offentliggjøring av sine kirurgiske inngrep er heller ikke noe nytt, det er snarere tilgjengeligheten på sosiale medier som gjør at flere får det med seg og kommenterer saken.

Allerede for syv år siden, før Instagram var allemannseie, la glamourmodellen ut flere bilder av seg selv på sykehuset samt bilder av de nye brystimplantatene på sin egen side på nettstedet YouGossip.

PLAYBOY: Katie Price har tidligere Playboy- modell, og gikk undre navnet Jordan. Her er hun avbildet med nylig avdøde Playboy-grunnlegger Hugh Hefner. Foto: NTB Scanpix.
PLAYBOY: Katie Price har tidligere Playboy- modell, og gikk undre navnet Jordan. Her er hun avbildet med nylig avdøde Playboy-grunnlegger Hugh Hefner. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

«Det er som jeg pleier å si: Ut med det gamle og inn med det nye», skrev hun til et bilde av implantatene.

Katie opererte seg for første gang da hun var 19 år gammel. Siden den gang har det ballet på seg. Men etter at Price fødte sitt foreløpig siste barn, var ikke brystene som hun ønsket.

- Jeg kommer til å fikse på puppene mine igjen. De var fantastiske før jeg møtte Kieran (sin ekskjæreste, journ.anm.) Det beste de noen gang har vært. Men tre måneder senere ble jeg gravid. Denne gangen ønsker jeg litt mindre bryster, skrev hun den gang på nettstedet sitt.

Katie vurderte å selge de gamle implantatene til inntekt for et veldedig formål.

- Vi burde selge implantatene for veldedighet. Jeg har flere gamle par i safen, fortalte hun.

LES OGSÅ: - Hun trygler vennene sine om kontakt med unge, berømte menn