Katie Price:

Sjokkerer etter plastisk operasjon

- Hun frykter at ørene kan falle av.

NYOPERERT: Den skandaleombruste realityprofilen og tidligere glamourmodellen Katie Price, har gjennomført nok en plastisk operasjon. Foto: NTB Scanpix
NYOPERERT: Den skandaleombruste realityprofilen og tidligere glamourmodellen Katie Price, har gjennomført nok en plastisk operasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den skandaleombruste britiske glamourmodellen Katie Price (41), også kjent som Jordan, har siden hun entret rampelyset på slutten av 90-tallet skapt en rekke overskrifter. Som glamourmodell var hun kjent for sitt store brystparti og har tidligere vært å se i en rekke «manneblader», som FHM og Playboy.

I løpet av 41-åringens mer enn 20 år i rampelyset, har hun også hatt en rekke oppsiktsvekkende realityserier og har skapt like mange overskrifter for sitt ville liv og utagerende oppførsel.

De siste årene har hun i tillegg fått vel så mye omtale for sine mange plastiske operasjoner. Nylig har hun gjennomgått nok en ansiktsoperasjon, sammen med forloveden Leandro Penna (33).

Bildene av 41-åringen er lite annet enn oppsiktsvekkende.

- Redd for å miste ørene

De nye bildene av Katie Price stammer fra den omfattende ansiktsoperasjonen 41-åringen har fått gjennomført i Tyrkia. Inngrepet er også filmet, og vises på 41-åringens britiske realityshow «Katie Price: My Crazy Life», som vises i disse dager.

Kirurgene skal ha gjennomført ansiktsløftet ved å blant annet snitte opp huden i ansiktet ved hårfestet og rundt ørene. En kilde har uttalt til The Sun at smertene har vært utrolig sterke i etterkant av det siste inngrepet, og at Price skal ha fryktet at ørene vil kunne falle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer