Katie Price:

Sjokkerer etter plastisk operasjon

- Hun frykter at ørene kan falle av.

NYOPERERT: Den skandaleombruste realityprofilen og tidligere glamourmodellen Katie Price, har gjennomført nok en plastisk operasjon. Foto: NTB Scanpix
NYOPERERT: Den skandaleombruste realityprofilen og tidligere glamourmodellen Katie Price, har gjennomført nok en plastisk operasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den skandaleombruste britiske glamourmodellen Katie Price (41), også kjent som Jordan, har siden hun entret rampelyset på slutten av 90-tallet skapt en rekke overskrifter. Som glamourmodell var hun kjent for sitt store brystparti og har tidligere vært å se i en rekke «manneblader», som FHM og Playboy.

I løpet av 41-åringens mer enn 20 år i rampelyset, har hun også hatt en rekke oppsiktsvekkende realityserier og har skapt like mange overskrifter for sitt ville liv og utagerende oppførsel.

De siste årene har hun i tillegg fått vel så mye omtale for sine mange plastiske operasjoner. Nylig har hun gjennomgått nok en ansiktsoperasjon, sammen med forloveden Leandro Penna (33).

Bildene av 41-åringen er lite annet enn oppsiktsvekkende.

- Redd for å miste ørene

De nye bildene av Katie Price stammer fra den omfattende ansiktsoperasjonen 41-åringen har fått gjennomført i Tyrkia. Inngrepet er også filmet, og vises på 41-åringens britiske realityshow «Katie Price: My Crazy Life», som vises i disse dager.

Kirurgene skal ha gjennomført ansiktsløftet ved å blant annet snitte opp huden i ansiktet ved hårfestet og rundt ørene. En kilde har uttalt til The Sun at smertene har vært utrolig sterke i etterkant av det siste inngrepet, og at Price skal ha fryktet at ørene vil kunne falle.

OPERERTE ANSIKTET: Nok en gang har Katie Price gjennomført en plastisk operasjon, denne gangen i ansiktet. Foto: NTB Scanpix
OPERERTE ANSIKTET: Nok en gang har Katie Price gjennomført en plastisk operasjon, denne gangen i ansiktet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det vil naturligvis ikke skje, men smertene kombinert med søvnløse netter har gjort at hun har «friket» fullstendig ut, sier kilden.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal hun også ha fryktet for det samme tidligere i år, da hun pådro seg en infeksjon etter den forrige ansiktsløftningen hun gjennomførte.

Samtidig med dette inngrepet, gjennomførte hun også en leppeinjeksjon og et rumpeløft, og hun skal selv ha ment at sårene brukte lengre tid på å leges enn før.

Vis mer

Fjernet implantatene

Bare mellom 1998 og 2016 gjennomførte Katie Price hele åtte brystoperasjoner.

I 2015 måtte hun fjerne all silikon i brystene som følge av en omfattende infeksjon. Selv om mange skrøt av hennes nye og naturlige utseende, la hun selv ikke skjul på at hun mislikte det.

- Tenk deg at du hadde brystene mine, og så hadde ingenting. Det var veldig tøft følelsesmessig, uttalte hun i et intervju med bladet Fabulous.

Det tok ikke mange månedene før hun valgte å operere brystene på nytt.

Raste mot kirurgen

Selv om hun ikke var fornøyd med sitt naturlige utseende, er det langt fra alltid hun er fornøyd med resultatet av operasjonene. I 2018 raste hun mot kirurgen etter å ha fått gjennomført nok en ansiktsoperasjon, også denne gangen i Tyrkia.

Hun har i tillegg opplevd allergiske reaksjoner. Da hun gjestet TV-showet «Loose Women» kort tid etter den fatale operasjonen, fortalte hun selv hvorfor ansiktet hennes var hovent.

- Jeg innså at jeg ikke leste på boksen - jeg er allergisk mot penicillin, og det var det jeg tok etter operasjonen. Jeg var dårlig i flere dager. Jeg gråt masse, sa hun, ifølge The Sun.

Det er likevel lite som tyder på at 41-åringen lærer av sine feil. I intervjuet avslørte hun at hun allerede planla å legge seg under kniven igjen, for å korrigere feilene. Siden den gang har hun altså gjennomført en rekke nye plastiske operasjoner.

LES OGSÅ: Har brukt drøye fem millioner på plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer