Johnny Depp:

Sjokkerer: - De råtner

Skuespillerens smil vekker ikke gode følelser hos alle.

GLISER: Johnny Depp lar ikke tennenes tilstand hindre ham i å smile bredt, til tross for kritikken. Foto: DGP/imageSPACE/MEGA/NTB
GLISER: Johnny Depp lar ikke tennenes tilstand hindre ham i å smile bredt, til tross for kritikken. Foto: DGP/imageSPACE/MEGA/NTB Vis mer
Publisert

For tiden er Cannes stappfull av internasjonale stjerner, når filmfestivalen arrangeres for 76. gang i den franske byen. Det er derimot ikke bare kjendisenes glamorøse antrekk som får oppmerksomhet - også Johnny Depps (59) smil får nå det glatte lag.

Depp, som er i Cannes for å promotere filmen «Jeanne du Berry», gliste fra øre til øre for fotografene, men visste trolig ikke at det var smilet - og ikke filmen hans - som skulle få mest oppmerksomhet.

Stolt over gliset sitt

«Å se det bildet av Johnny Depps tenner ødela humøret mitt», skriver en Twitter-bruker.

«Johnny Depps tenner RÅTNER», skriver en annen til et bilde av 59-åringen.

Ifølge tannlegen Michael Apa ser tennene til Depp ut som de gjør, på grunn av aggressiv slitasje. Det forteller han til Page Six.

STJERNEBESØK: Superstjernen Johnny Depp var på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

Slitasje på tennene er ikke uvanlig å få jo eldre man blir, men Apa mistenker at det er Depps kjærlighet for kaffe og sigaretter som har gitt han resultatet han har i dag.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen er likevel ikke beskjeden over tennene sine. I et intervju fra 1995, som nå får oppmerksomhet på ny, var han svært stolt over tannhelsen sin.

- Jeg har masse hull. Jeg fikk utført en rotfylling for åtte år siden som er uferdig. Det er som en råtten, liten stubbe, sa han den gang, og la til at elsket de uperfekte tennene sine.

SNAKKER UT: Amber Heard snakket ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

Fortsatt populær

59-åringen har holdt en lav profil siden han i fjor var en del av årets mest omtalte rettssak. I flere uker møttes Depp og ekskona Amber Heard (37) i retten, etter at førstnevnte saksøkte Heard for ærekrenkelse.

Heard svarte med et motsøksmål på 100 millioner dollar, men Depp endte opp med å vinne hoveddelen av rettssaken.

Verken den negative medieomtalen eller kommentarene om tennene virker å ha hatt noen innvirkning på Depps popularitet, ettersom han mottok en syvminutters stående applaus under premieren i Cannes.

Erlend Elias ser tilbake på «den verste opplevelsen i sitt liv» sammen med resten av deltakerne i «Reality-legendene». Du kan se alle episodene i vårt Pluss-univers! Video: Simpl, Klikkmonster. Vis mer

LES OGSÅ: Legger karrieren på hyllen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer