Kelly Osbourne:

Sjokkerer: - Jobbet hardt for dette

Realitystjernen har gått gjennom en aldri så liten forvandling, og deler det hele på Instagram.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram
VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Sharon Osbourne (67) droppet sine røde lokker til fordel for grått hår var det mange som fikk hakeslepp. Signaturlooken var borte etter 18 år.

Nå har også et annet medlem av den berømte Osbourne-familien gått gjennom en aldri så liten forvandling.

Vis mer

Sharon og Ozzy Osbournes (71) datter, Kelly Osbourne (35), har tatt av noen kilo, og viser seg frem i sosiale medier.

Ifølge People skulle 35-åringen prioritere egenpleie i år. I januar fortalte stjernen til magasinet at hun skulle «sette seg selv først», og at hun også skulle fortsette å holde seg unna alkoholen.

Nå, på Instagram, har «The Osbournes»-profilen delt en rekke bilder av seg selv i ny drakt.

I 2019: Kelly Osbourne ute på vift høsten 2019. Foto: NTB scanpix
I 2019: Kelly Osbourne ute på vift høsten 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

På ett av bildene ser hun inn i kameraet med antydning til en liten trutmunn. Det lillafargede håret er oppsatt, og hun er ikledd en rød overdel fra luksusmerket Gucci.

View this post on Instagram

Today I’m feeling #Gucci 💜❤️

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Flere av kjendisdatterens 2,2 millioner Instagram-følgere måper av synet.

«Du ser så bra ut. Bra jobbet! Jeg trenger virkelig å gjøre det samme som deg», skriver en følger.

«Åh, herregud, du har tatt av noen kilo», kommenterer en annen bruker, som tilsynelatende er en venninne av Osbourne.

Hvorpå stjernen svarer følgende:

«Det er riktig. Jeg har gått ned 38,5 kilo siden jeg så deg sist. Kan du tro det?»

View this post on Instagram

Love you guys 😝

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Videre, på Instagrams historiefunksjon, delte Osbourne nylig et bilde av en lapp fra et klesplagg. Lappen var merket med klesstørrelsen 26, noe som tilsvarer 34 i europeisk størrelse.

«Ja... Jeg skryter fordi jeg har jobbet hardt og det føles bra!», skriver hun til bildet.

Foto: Kelly Osbourne / Skjermdump fra Instgram
Foto: Kelly Osbourne / Skjermdump fra Instgram Vis mer
GÅTT NED: Osbourne skal ha gått ned 38,5 kilo. Her er hun avbildet under et arrangement i Los Angeles i 2019. Foto: NTB Scanpix
GÅTT NED: Osbourne skal ha gått ned 38,5 kilo. Her er hun avbildet under et arrangement i Los Angeles i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Liker jenter

Realityprofilen er ikke fremmed for å dele av seg selv og sitt privatliv i offentligheten. I 2017 åpnet hun seg om egen seksualitet.

- Vet du hva min ærlige mening er? At alle mennesker er homofile. Man kan ikke sette kjønn på kjærligheten, sa hun til Pride Source, ifølge Contactmusic.com, og fortsatte:

Vis mer

- Jeg er åpen for å elske hvem som helst. Det handler om personen. Jeg tror ikke det handler om seksualitet i det hele tatt.

Videre fortalte 35-åringen at hun kunne se for seg å date en kvinne i fremtiden.

FAR OG DATTER: Kelly Osbourne er datter av rockestjernen Ozzy Osbourne. Her er de avbildet under Grammy-utdelingen i januar. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Kelly Osbourne er datter av rockestjernen Ozzy Osbourne. Her er de avbildet under Grammy-utdelingen i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Regelen min er, aldri si aldri. Jeg har aldri vært i et forhold med en kvinne, men jeg vet ikke om det ikke er en mulighet.

Det rockerdatteren kunne fortelle at hun ikke likte, er folk som først hevder at de er homofile for deretter å si at det bare var en fase.

- Det er denne helt nye generasjonen av unge Hollywood-jenter som ikke klarer å finne kjærligheten der de tror de skal finne den, og derfor står de frem som homofile. To uker senere igjen har de guttekjæreste. Jeg blir gal av sånt!

- Jeg skal fortelle dere hvem som er aller verst til å oppføre seg slik: Unge kvinnelige kjendiser, tordnet hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Han vil være en del av verden igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer