Eddie Ingebrigtsen:

- Sjokkerende

Samboerparet kom hjem til boligen sin på Oppsal - der hadde Pride-flagget blitt brent.

SMELTET: - Frustrert og sint, sier Eddie Ingebrigtsen om søndagens hendelse. Foto: Privat
SMELTET: - Frustrert og sint, sier Eddie Ingebrigtsen om søndagens hendelse. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Redaksjonsleder i NRK Super, Eddie Ingebrigtsen og samboeren Robert Lind hadde bare vært ute i et par timer. Det var midt på dagen da de var på vei hjem til Solhøgda borettslag på Oppsal. Synet som møtte dem da de kom hjem var ikke som forventet.

Pride-flagget de hadde hengt opp på balkongen i anledning Pride-måneden (juni, journ.anm.) var blitt brent opp. Ingebrigtsen tok fort til Instagram for å vise frem hva som har hendt.

«Vi kom hjem til dette i dag. Overhodet ikke greit. Blir jo både redd og lei seg. Kampen er ikke over», skrev han på Instagram.

Har fått mye støtte

Overfor Se og Hør forteller Ingebrigtsen at synet som møtte dem da de kom hjem var noe helt annet enn de hadde sett for seg.

- Det var sjokkerende å komme hjem til synet av et brent regnbueflagg. Trodde nesten ikke det var mulig. Men etter hvert så ble jeg fryktelig frustrert og sint, forteller han.

- Føles det utrygt i nabolaget nå?

- Nabolaget har slått ring om oss, og vi har mottatt hundrevis av meldinger, SMSer og telefoner fra folk som ønsker å takke for at vi deler og uttrykker sin fulle støtte, sier han og legger til at flere har sagt de skal kjøpe seg Pride-flagg allerede i morgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer