Jan Thomas og Harlem:

- Sjokkerende og trist

Et tilsynelatende uskyldig humorinnlegg fikk uante konsekvenser. Nå vurderer Jan Thomas og kjæresten politianmeldelse.

KRITIKK: Harlem Alexander og Jan Thomas fikk kritikk i sosiale medier. Nå svarer de. Foto: Espen Solli
KRITIKK: Harlem Alexander og Jan Thomas fikk kritikk i sosiale medier. Nå svarer de. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få ting som engasjerer like mye på sosiale medier som dyr - og kanskje spesielt hund. Internett kryr av bilder og videoer av søte hunder, og det er ikke helt uvanlig at komikere ønsker å tulle litt med nettopp det.

Det har blant andre komiker Morten Ramm (42) valgt å gjøre, da han mandag denne uka publiserte et bilde av kjendisstylist Jan Thomas (54) og kjæresten Harlem Alexander. På sistnevntes mage henger hunden Tyr i en bæresele.

«(...) med kravene om utseende i hjemmet til Jan Thomas og Harlem så er det ikke lenge til vi ser en litt lubben bissevov som gror ut av sin lille babybjørn for bissevover, og må forlate redet nesten før den har flyttet inn pga. høy BMI, høy fettprosent og en 110 prosent føkka metabolisme», skriver han til bildet.

Innlegget har mildt sagt fått reaksjoner.

- Angrep

I kommentarfeltet kryr det nemlig av kommentarer som «dyreplageri», «stakkars hund» og «dummeste jeg har sett» om bæreselen.

Også hovedpersonene selv har reagert. I en kommentar til bildet skriver nemlig 54-åringen at Tyr, som fremdeles er valp, både går, leker og løper mesteparten av tida, men at han blir sliten på lengre turer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer